Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till medverkande musiker...

Annons

...till de medverkande musikerna, Lena Bylund på tvärflöjt, Janne Larsson på tvärflöjt, Katarina Lysell på violoncell, Tomas Wahlund på kontrabas, hela Ansgars- kören och dirigenten Per Ahlberg, som på ett fantastiskt och musikaliskt vis förgyllde söndagskvällen i Heliga Trefaldighets Kyrka med Mariamusik 22 mars.

...till alla som gjorde hembygdsdagen i Bönan till en bra och trevlig dag, trots väder och vind. Även till Elisabeth Westberg som tillverkat de vackra vävnaderna som nu smyckar Bygdegården i Bönan, Lars-Erik Nordin och till Elisabeths make Mårten.

...till Hans Flach i Valbo och hans personal som upplåter praktikplats åt ungdomar. Deras respektfulla bemötande ger en bra start i vuxenlivet.

...till Ingemar och personalen på Driver trafikutbildning för ett otroligt bra bemötande och en snabb väg till mitt körkort.

...till den sköterska på avdelning 108A som tog hand om oss på eftermiddagen 22 mars och de sköterskor som arbetade natten 22 till 23 mars. Ni var helt fantastiska och hjälpte oss genom denna tid av sorg.

...till Gabriella och Oskar Fäger som pysslade om mig när jag hade stukat foten. Vad gulliga ni är!

...till Brasse och Ann-Sofie i Valbo för bogseringshjälp och värmande kaffe!

...till eleverna på restaurangskolan i Sandviken för jättegod mat och mycket trevlig och proffsig betjäning.

Mer läsning

Annons