Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Mikael Rosén och Co,

Annons

Hedåsen Storsjön, för god mat och dryck samt ett härligt initiativ till bra musikunderhållning under middagen. En föredömlig arrendator! Hoppas att vi får se samma koncept nästa sommar.

Nöjda middagsgäster

..till Sylvia L för all hjälp med städning av sommarstugan. Du är en sann vän!

Siv och Maj-Britt

...till personalen på Solgläntan i Älvkarleby för deras fantastiska hjälp under tiden våra mamma fanns på boendet. Ett speciellt tack till Maud som ställde upp och fanns kvar i vår närhet under hennes sista dag.

Dagnys barn

...till flickorna i köket på Kristinelundsgården.Tack för att ni finns och all hjälp.

Kerstin Hultman, Kristinelunds dagverksamhet

...till Jonni och Carri, som underhöll oss campare i Söderfors med en härlig blueskväll. Vi ser fram emot nästa framträdande.

Kerstin och Kjell, Söderforscampare

...till vår Hälsoinspiratör Elisabeth Dannberg, Hofors som kom och överraskade oss med stor frukostbuffé 17 augusti.

Personalen

...till den vänliga trio som hjälpte mig upp när jag välte med min cykel utanför Skatteförvaltningen i Gävle på tisdagsförmiddagen. Nu har jag andra skor, med kortare snören!

Lena Mattsson

...till läkaren Peter Küntzel som tar så väl hand om vår pappa. Vi tycker att du är en ”toppendoktor”.

Bertil Nordströms barn

...till alla som var med och gjorde Olles överraskningsfest 13 augusti till ett härligt minne. Och Sara, maten var grym.

Annica och Tomas

...till Simon som arbetar på Maxi Ica. Han var så trevlig och hjälpte mig med mina ärenden, då jag skulle köpa frukt. Rätt person på rätt plats!

Astrid

...till Agne och Kicki i Gammelboning för två kilo av ”skogens guld” som mötte en på trappen när vi kom hem.

Monica på Finnäsgatan

...till Ilona för en trevlig kväll hos dig i Årsunda med god mat och dryck.

Bibbi och Arne, Inga och Erling

... till DHR:s styrelse och festkommitté för en glad och trevlig eftermiddag med surströmming och underhållning på DHR:s sommarhus Paradiset.

Glada och nöjda medlemmar

...till dem få som jobbade som kock och servitris som öppnade redan klockan 14.00 för att ta emot oss när vi skulle fira vår mor, momor, farmor samt mor-farmorsmor samt svärmor och serverade oss en jättegod mat och bjöd på en jättefin service. Allt till vår belåtenhet vi kommer säkert tillbaka

Mona och Gunilla

...till våra duktiga fackombud som har lyckats så bra med våra nya tjänstgöringslistor till hösten. Bra jobbat.

Totta

...till mina häftiga ”Ladys” Suzanne, Ingela, Skvätten, Carina (Hofors) och Bettan (Hjortnäs) för en minnesvärd (färd) upplevelse, i Rättvik på ”Classic Lays” i Chevan. Mycket tok och skratt hade vi.... Det gör vi om nästa vecka 31.

Helena Cheva56

...till alla vikarier i Älvkarleby kommun som gjort en fantastisk arbetsinsats denna sommar. Tack vara er har vi andra kunnat ha välbehövlig semester i lugn och ro. Några av er får vi fortsätta rå om och några av er kommer förhoppningsvis tillbaka nästa sommar och då är ni så välkomna igen!

Områdescheferna

...till Björn och Ing-Marie, Hanåsen, som upplät hela sin tomt för sommarutflykten, till de som på olika sätt medverkade och till alla deltagarna som gjorde att det blev en trevlig eftermiddag.

Programkommittén PRO Valbo

...till Christina Hofer för värdefull hjälp när jag haft min arm gipsad.

Anna Nora Julander

...till min kurator Riita Högnelid i Hofors. Tack för den här tiden och lycka till med ditt nya arbete nu.

Lisa Krusell

...till tjejen i svarta och röda kläder och håret uppsatt som var ute och joggade fredag 19 augusti klockan 05.30. Det var så trevligt med ett ”god morgon”. Det gjorde min dag samt att jag hittade en slant på väg hem.

Tjejen med stavarna (Pilla)

Mer läsning

Annons