Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till min arbetskamrat...

Annons

...Anna-Carin som ställer upp för mig sedan jag opererat mitt knä. Tack för skjuts från bussen till jobbet.

till BIG-eleverna på Prolympia 6–9 för att ni tog hand om de mindre eleverna på Prolympiaden.

...till Majbritt Jakobsson som ordnar resa varje månad med buss och båt till Eckerö. Hjärtligt tack från

...till Maivor och Snuffe för den fina och vackra underhållningen på Fyrklövern i Skutskär.

...till personalen på Ica Björksätra Mitt då jag fick en störtblödning från näsan. Fick hjälp med packning av varorna, påse med isbitar, hushållspapper, packning i bilen och skjuts till min hälsocentral, hjälp till receptionen och sköterska samt parkering av min bil! Speciellt tack till Susanne! Älskar er!

...till personalen på Hemköp då min man svimmade. Även till den kund som ställde upp. Änglar finns.

..till doktor Gösta Ullmark och personalen på ortopedmottagningen 112 O som tog så väl hand om mig under tiden 21–24 september. Ni är guld värda.

...till Gerd och Pelle Fredriksson, för den trevliga helgen i Stockholm.

...till alla som hjälpte mig när jag ramlade på övergångsstället vid Södermalmstorg tors- dagen 24 septemper. En extra ros till den kille som ringde åt mig och till kvinnan som sedan hjälpte mig hem. Det värmde att ni brydde er!

...till Lillemor och Dubbel-Olle för ett mycket trevligt uppskattat musikprogram vid vårt kafé i Hedesunda församlingshem.

...till Marina på Specsavers Blick för snabb och bra service.

...till de två kvinnor som arbetade 24 september på Hofors kyrkogård för ett utmärkt bemötande. Tack även till killen som utförde arbetet direkt.

...till musikklassen årskurs 6 B Solängsskolan. Vilken konsert ni bjöd på efter bara en månad! Det var så härligt att se sammanhållningen och musikglädjen. Ni hade verkligen roligt! All heder åt musikläraren och de föräldrar som leder och uppmuntrar barnen.

...till sköterskan på Ockelbo Hälsocentral som tog blodprover på mig 30 september. Jag tror att du heter Lisa Eriksson. Tack för att du tog dig tid och var så lugn. Du får sticka mig igen om det behövs. Även tack till sköterskan jag talade med för en vecka sedan när jag inspekterade ”brottsplatsen” och beställde tid.

...till Hofors kommun för centrumrusten. Jag tror att det kommer att bli kanonfint och ett lyft för hela kommunen. Tack för att ni satsar!

...till Kurre, Tony och Hasse, Gästrike Återvinnare på Utmarksvägen, för att ni alltid bjuder på utmärkt service och mycket humor. Lågan brinner!

...till sjuksköterskorna Karin och Christina på avdelning 109 S, kurator Karin Wike samt sjukhuspräst Maud Cajdert som stöttade mig när min far hastigt gick bort 22/9. En ros även till den vänliga kvinnan från röntgen som hjälpte migupp till avdelning 109 S med min far. Det är ni, underbara människor som får vården att fungera.

...till den snälla kvinnan som betalade min tågbilljet mellan Falun och Hofors. Jag är evigt tacksam!

...till kiropraktor Åke Bransell för en suverän behandling av min onda rygg.

...till personalen på avdelning 105, Gävle sjukhus, för den goda vård och omsorg jag fick efter min el-olycka. Ni gör ett fantastiskt jobb.

...till AME med Harry i spetsen som har lagat våra cyklar så bra! Tack från barn och personal på Andersbergsgårdens förskola!

...till Roger Thollin som berikar kulturen i Gävleborg genom Bio sjuans eminenta visningar. Utan dig skulle invånarna gå miste om filmer som annars aldrig skulle visas på Filmstaden i Gävle.

till Emelie med flera på Jysk i Valbo för den otroligt fina servicen och det trevliga bemötandet vid köpet av vår soffa!

...till Magnus Lindmark, Gefle IF, som fixade så att vår son på tre år fick Geflespelarnas autografer på sin flagga. Lyckan var total.

...till mamma Marie och hennes team som tog sig tid att visa oss er fina brandbil. Ni gjorde verkligen succé.

...till Ulla och Sören Larsson i Storvik för en trevlig surströmmingsfest. Roligt att ni ordnade den, till era grannars förtjusning. Dagarna efter flög de till Spanien, vi hälsar er välkomna hem.

...till Gerd Larsson, Hedesunda för lingonen du plockat och rensat åt mig.

...till Elisabeth och Jan som på ett utmärkt sätt bidrog till vår härliga Moselkryssning.

Kvällspatrull,Linden,Palliativa teamet.En extra ros till er Josefin och Maria som ställde upp med så kort varsel.

Mer läsning

Annons