Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till min dagmamma Marie Thornberg...

Annons

...Hoppas du får en härlig semester.

Noel

...till Ironville i Hofors för att ni får vårt samhälle att leva igen. Tack vare er känner jag att vi har något att se fram emot varje år – dragracet och cruisingen! Ni visar att det går att få folk hit till Hofors och att vårt samhälle inte är så tokigt ändå. Ni gör ett fantastiskt jobb, tack för att ni orkar och finns. Hoppas och ser med glädje att detta kommer leva kvar länge, länge.

En supernöjd Hoforsbo

...till Ann-Mari Brodin för all hjälp och stöd jag fått sen mamma blev sjuk. Det betyder oändligt mycket för mig.

Anna och barnen

...till Ahmed och Alex på Nordost som grejade avloppet snabbt och bra.

Sven-Inge Nyberg

...till Tobias på Clas Ohlson, som hjälpte mig, en oteknisk tant med telefon. Det var värt mycket. Rätt man på rätt plats. Den fungerar nu.

Hon med mobilen

...till palliativa teamet, onkologen, avdelning 17, distriktssköterskorna på Sätra hemsjukvård och Sätra hemtjänst för allt stöd och all omvårdnad av min käre make Nisse under sjukdomstiden. Änglar finns.

Gun

...till Inga Berta S för en trevlig lunch efter vår blöta boulematch. Mycket uppskattat!

Boulegänget Ur och skur

...till vaktmästarparet Ingrid och Roger Nykvist, Skommarsbacken Valbo. Alltid hjälpsamma, inget är omöjligt, snyggt och ansat på vårt område sommar som vinter. Tur för oss att ni finns.

Anita Svärdström

...till läkare, sköterskor och annan berörd personal på ambulansen, IVA, HIA och vårdavdelning 105 på Gävle sjukhus för att ni med empati, skicklighet och bra omhändertagande räddade mitt liv sommaren 2010.

Leif Jansson

...till doktor Robert Kastberg på hjärtmottagningen, Gävle sjukhus, som opererade och sedan skötte eftervården. Du är min trygghet!

Leif Jansson

...till kurator Mona Ekberg på kuratorsavdelningen, Gävle sjukhus. Du har efter alla besök gett mig livsglädjen tillbaka.

Leif Jansson

...till Doktor Jörn på onkologen för ditt proffsiga och nogranna arbete. Du är en helt underbar människa. Tack också till annan personal som har varit med.Ha en härlig sommar.

Marita och Kenta

...till Fredrik på Engesbergs camping, för god service och ett trevligt bemötande.

En campare

...till personalen på Konsum Triangeln och särskilt en kvinna (jag vet ej namnet) för fint bemötande i många år. Att få möta glada, vänliga ögon vid besöken ger glädje som varar länge.

Lien

...till personalen vid Pizza House i Gävle. Ni glömde bort att ropa ut mina pizzor så jag fick sitta en stund och vänta. Men ni är förlåtna! Ni gjorde ödmjukt allt ni kunde för att kompensera mig och jag kommer att fortsätta köpa pizza på Gävles bästa pizzeria.

En kebabpizza och en Blue Hawaii

Mer läsning

Annons