Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till min granne Olle Andersson

Annons

...till min granne Olle Andersson och hans son i Jäderfors, som drog upp min bil ur diket.

Grannen Lars

...en blomma till Ing-Marie och Lena på 109 stroke. Det finns två sorters arbetare; de som bara pratar och de som bara jobbar och ni tillhör definitivt dem som jobbar!

Leif Jansson

...till Regina Vesterinen och Inga-Greta Andersson. Ni är änglar utan vingar – och tur är väl det – för annars skulle ni ju kunna flyga iväg.

Leif Jansson och Majvor Ekström

...till Bo Högberg, Länsförsäkringar, som var till stor hjälp vid behov av lån till tandvård 5 september.

Pensionär

...till alla sponsorer till både Lindeloppet och fotbollen på Lindövallen 6 september. Särskilt tack till Håkan Jacobsson! Även ros till Bergby räddningstjänst samt Monika Ohlsson som fanns på plats hela dagen ifall olyckan skulle vara framme, Rolf Jacobsson, Per-Anders Larsson, Gerd och Aston Jonsson med flera för ert engagemang under Lindeloppet och Bosse Lööf som ställde upp med ljud och musik, Lotta Boman som pratade hela dagen och Sören Ohlsson för hjälp med tidtagarur med mera.

NIF/Huvudstyrelsen

...till Urban Olsson som lämnade in pengarna som jag glömde vid Minuten vid Swedbank.

Slarvern

...till den underbara personalen på Bergmästargården avdelning Mäster som med stor omtanke och omsorg vårdat vår far, svärfar, farfar.Vi anhöriga tackar med hela vårt hjärta för allt,och den fina stöttning vi fick de sista dagarna.

Familjen

Mer läsning

Annons