Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till min socialsekreterare

Annons

...till min socialsekreterare på ungdomsenheten socialtjänsten i Sandviken för att du hjälper mig så mycket när jag behöver hjälp. Och när jag mår dåligt, då hjälper du mig också! Du är guld värd!

JE

...till Berth Hillgren, Trödjes starke man och initiativtagare till poängboulen onsdag 17 september. Spelstarka Hofors och Sandviken spelade ut sitt kunnande på Trödjes Boulecenter. Egart Callin höll i trådarna, tävlingsledare var Rolf Johansson, Ann-Magret Hillgren och Ulla Johansson stod för de goda smörgåsarna.

Arne Pettersson

...till familjen Dannberg/Lind i Torsåker för alla fina kläder jag fått.

Agnes med familj

...till personalen på hemtjänsten och hälsocentralen i Hedesunda, Bomhusgården avdelning 3, Bomhus, Vinddraget avdelning 3, Andersberg och framför allt Veronica Ryd, biståndshand- läggare i Gävle, som gjorde det möjligt för Anders Nordin, att må så bra som han gör i dag.

Annica och Stefan Fernlund

...till Karin Gudmundsson för att du leder vår vattengympa. Även för att vi fick komma hem till dig och se dina semesterbilder från Peru med gott fika.

Gympagruppen, onsdag 16.55, genom Astrid

...till Håkan, Carema rehab, Brynäs, för ditt vänliga bemötande och stora hjälpsamhet trots att jag störde dig på lunchen.

46:an Birgitta N

...till Terese på Jysk för fint bemötande och hjälpsamhet. Det skulle finnas flera som du.

Leif och Lena

Annons