Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Monica och guldsmeden Katarina

Annons

...till Monica och guldsmeden Katarina på Hildebrands guld för all vänlighet.

Ingrid Degerhov

...till det vänliga par som hjälpte mig när trottoarkanten var för hög vid bussterminalen 30 juli. Tack för alla pappershanddukar och vattnet ni bjöd på. Tack vare er kom jag iväg till Mariehamn.Klumpedunsan

...till Ann-Margret Hillgren och Anita Hillman för trevligt bemötande och goda smörgåsar i samband med klubbmatch mellan Hille PRO och PRO Valbo som avgjordes på Frödje boule- center. Tävlingsledare var Malte Hörstrand.

Arne Pettersson

...till Gunilla för bären som blir lingonsylt på gröten och paj med blåbär i. Ingrid

...till Göran Larsson för all ved och hundpassning. Du är toppen!

Pippi och Johan

...till Ingemar Persson som tar oss med på roliga och trevliga resor. Vi säger bara Evert Taube och Johnny Logan. Vi tackar för allt.

Gunilla och Ingrid med syster Siw

...till er i motorbåt som i det vackra vädret på fredag eftermiddag 25 juli bogserade mig från fjärden utanför Bönan ända in till Gavleån.

Soppatorsken

...till all personal på avdelning 14 onkologen på Gävle sjukhus för ett underbart omhändertagande under min sjukdomstid. Tack för att ni finns.

Ola Kareliusson

...till semestervikarierna på Södra området. Det är så lätt att njuta av sin lediga tid.När man vet att proffs som ni tagit vid.

Personalen på Gläntorna, Östangård och Hemtjänsten Älvkarleby

...till SPF Tre Lågors fest-och kökskommitté som arrangerade en lyckad surströmmingsträff på Vretas. ”Två goa gubbar” – Åke och Ivan –spelade underhållning och deltagarna sjöng med i allsångerna. Rune Andersson och Inez Brändeskär berättade historier som lockade fram glada skratt.

Vi som var med

...till Irene Bergman för att du ställde upp för mig när jag behövde det som mest.

Carina Brandt

Annons