Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till ”Ockelbos egen Ernst” Stanley L

Annons

...till ”Ockelbos egen Ernst” Stanley L och era goa glada ungdomar som va med oss! Vi hade kanonfina dagar vid Sandvik lägergård vecka 28. Jätte mysigt och roligt! Hoppas vi ses nästa år igen!

Ewa och Maria

...till en läsare som skickade uppgifter angående min släkting Petrus gestricus. Kul att någon visste. Det betyder mycket. Än en gång tack till Åsa Lundblom i Ockelbo.

Petrus gestricus

...till personalen på recoveryavdelningen/Ikea i Gävle för sommaren. Det var väldigt kul och lärorikt att båda jobba med er och hos er. Ni är väldigt snälla, trevliga och underbara gubbar.

Heba Faraj

...till Annika som fixat möhippa och svensexa till Christer och Ina. Tack till Maria, Stefan, Annika, Robin, Thomas och Sten som fixat allt före, under och efter bröllopet. Utan er hade det inte gått.

Mamma Björklund

...till Birgitta på BC i Sandviken. Jag beundrar din optimism och glädje. Du har en energi som får solen att blekna! Jag är så tacksam att jag träffat dig!

15/8 klockan 13.00

...till personalen på Iva, Gävle länssjukhus, för den profession, kraft och omfamning ni gav när min käre Tommy kunde återvända till denna värld. Hälsningar till Avd HIA och 105. Tacksamhet och för evigt i våra hjärtan.

Ewa och Tommy

...till våra sommarvikarier som har varit underbart duktiga och gulliga. Vad roligt vi haft tillsammans. Utan er – ingen semester.

Hemtjänsten, Hofors

...till de trevliga flytt- killarna Jonas och Tomas från Brynäs Express för allt slit med min flytt.

M Berg

Mer läsning

Annons