Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

till Öie med personal...

Annons

... på apoteket Svanen i Strömsbro. Ni är alltid tillmötesgående och har så fint tålamod med oss, när vi besöker er.

J och A K

...till Älvkarleby kommuns sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut och samordnare för den fantastiska hjälp man gett min mor vid hemkomsten efter en höftledsoperation vid 88 års ålder vid Akademiska sjukhuset i Uppsala under denna kalla vinter. Glada, trevliga och kunniga har de varit. Jag är imponerad av hur bra det fungerat, och det trevliga bemötande de haft. Tack Älvkarleby kommun för en fungerande vård och omsorg.

Nils-Lennart Sahlberg, Upplands Väsby, Stockholms län

...till Carina Bodin och Lotta Lund för gediget arbete med 4-klubbsfototävlingen. Bra jobbat flickor!

Grabbarna

...till dem som vågar säga till, och inte bara går förbi, till barn som uppehåller sig vid Kanalen.Vi ska vara rädda om våra barn. 18 april, cirka 15.30, när jag gick hem från arbetet stod två pojkar (cirka åtta–nio år) nere vid Kanalen. De halkade efter slänten och var ända nere vid vattnet. Jag bad pojkarna, som protesterade eftersom det inte fanns någon förbudsskylt där, att gå därifrån. Detta har hänt många gånger.

Mamma, mormor, farmor

...till alla ansvariga och medverkande i Jesus Christ Superstar i Hille kyrka för en professionell, mäktig och gripande föreställning om Jesus sista dagar.

Gunilla, Irene, Lasse

...till den person som är så fräck att stjäla en moped på Jägargatan 5A av en skolungdom som behöver den till sitt sommarjobb.

Ledsen tonåring

Mer läsning

Annons