Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till Ove...

...till Ove Bergström på Skatteverket i Gävle för ett fint bemötande och den hjälp jag fick av dig 22 december.

F.L.

...till Astrid Jansson I Älvkarleby, som överraskade med nybakat saffransbröd och frestelse när jag hade råkat ut för en olycka. Ros även till Olle.

...till alla barn och ungdomar som medverkade på julspelet i Järbo kyrka 21 december. Ni är otroliga och det tyckte många med mig. Tack till Anita, Torsten Johansson och Linneas mamma för hjälpen vid fikat.

...till Marianne Udd och Malin van der Kaij, Hamrånge församling, två som arbetar i Guds tro för alla

...till alla hundägare som vistas i Hemlingbys joggingspår. Under hösten har jag märkt att 99,5 procent av alla hundägare kopplar sina hundar när de ser att de möter joggare/motionärer. Tack alla hundägare som gör det.

...till mina medlemmar på Viktväktarna i Sandviken. Tack för det gångna året och lycka till i fortsättningen. Jag tror på er.

...till Irene och Göran Lundvik på Norrlandet för att ni bjöd in alla grannarna till julmys på er brygga. Uppskattat var även besöket av tomten som kom med klappar till alla barnen.

...till tandläkare Inger Kellner med sköterska för att ni den 23 december räddade min julhelg genom att fixa till mina tänder.