Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till P-H Eklund på X-trafik...

Annons

...som ringde mig 15 november för att meddela att från och med vintertidtabellen, så kommer linje 12 åter stanna vid sin ”gamla” busskur vid Fjällbackens KC. Tack. Hoppas även att mina övriga önskemål angående linje 12 faller i lika god jord. Så kanske hela personalen på X-trafik hinner få en julros.

Kastsjökärringen/Inger

...till Stefan på Elgiganten i Valbo för vänligt bemötande och hjälpsamhet 17 novemebr. Du fixade, grejade och donade med min dator så allt blev perfekt. En toppenkille är du och rätt kille på rätt plats.

Birgitta Hillberg

...till Sonja Fogelman på vuxenteamet. Du är helt underbar och gör ett fantastiskt jobb. Tack för att du finns.

Anette

...till personalen på IVA, Gävle sjukhus för ert oerhörda engagemang och er skicklighet när ni under fem veckor vårdade och tog hand om min make och vår pappa Olle Hanson. Vi är tacksamma för ert stöd och er omsorg om honom och det stöd vi fick under den tid han var hos er. Dessvärre gick det inte som det skulle ha gått och vi fick inte hem honom igen. Ni är helt underbara! Tack för att ni finns!

Rut, Ewa med familj och Lars med familj

...till Vera Lindblom i Hedesunda för att du hjälpte till att få tillbaka Tarzan hem. Han mår jättebra.

Maria och Rose

...till Susanne Muhr och Lena Sjölund som ordnade och lade ner så mycket jobb till kusinträffen i Farmekhuset.

Familjerna Eliasson, Muhr och Holm

...till biblioteket som hjälper mig med korsorden.

Tacksam

...till Sandra, Maggi, Petrona, Erika, Armijo samt övrig personal på Liljan, Sofia Magdalena, för den underbart trevliga spanska fest ni anordnade.

Vi som var där

...till Karl-Johan på Silvanum samt Göran på ”Bistro Silvanum” för all hjälp och trevligt bemötande vid Gävle slöjdares höstmässa.

Utställningskommittén

...till Elisabeth Ferner på Manpower Hälsocentral i Sandviken för din proffsiga hjälp min norska dotter fick hos er. Hon tackar!

Jan Berglund, före detta granne

...till dig i den vita Volvon som onsdag 10 november klockan 06.45 stannade efter Laggarbovägen och gav mig lift då jag kört fast med min bil i snökaoset. Tack vare dig kom jag i tid till jobbet.

Yvonne med sommardäcken

...till mina arbetskamrater på City Gross och alla andra omkring mig som hjälpt och stöttat mig under min sjukdom. Ni är helt enkelt underbara och jag hade aldrig varit så glad och positiv utan er. Tråkigt nog är det inte över ännu men ni ger mig styrka att fortsätta kämpa! Tack för att ni finns, ni är värda er vikt i guld.

Maria

...till husmor Marianne Lööf, Heliga Trefaldighets församling, för den fantastiska insats hon gjorde 13 november då hon hela dagen såg till att vi i Trefaldighetskören fick gott fika och god lunch.

Hela Trefaldighetskören

...till Hoforspolisen Micke Nyström och grannsamverkanspolisen P-O Granath för alla bra reflexer vi på ”Grannsamverkan Brunnsgatan-V Villagatan” fick. De gör säkert nytta.

Genom Christer Lundqvist

...till Emil Malmberg och Mikael Engblom i Norrsundet som så suveränt hjälpte Bengt-David när han ramlat och skadat axeln.

Vi som tog över

...till vår tålmodiga och mysiga vävlärare Mia. Vi har haft jättetrevligt. Vi ses nog igen snart!

Från oss kursdeltagare på PRO folkhögskola, Gysinge

...till Amelie Källström. Du är bara toppen! Som du har funnits för mig och hjälpt mig, lyssnat på mig och hjälpt till med flytten. Även till Tor Källström som hjälpt oss med flytten. Hade aldrig klarat detta utan er, sanna vänner.

Renee och Sonny Moe n

...till vår körledare Per Ahlberg som med stor kunskap och entusiasm leder oss i Trefaldighets- kören. Särskilt tack för kördagen 13 november. Det var fantastiskt roligt att sjunga en hel dag och tack för middagen på kvällen. Det blev en trevlig heldag.

Från alla i Trefaldighetskören

...till den lärare på Ludvigsbergsskolan i Valbo som hjälpte min sambo och ringde efter ambulans när han ramlade och gjorde dig illa.

Ingrid Jönsson

..till doktor Peter Magnusson och operationssköterskorna Ann-Katrin, Bengt och Britta. Vilket härligt operationsteam! Tack alla ni som fixade min pacemaker på plats!

Svea Welker

...till tjejen i rött i totokassan på Gävletravet 13 november, för att du lånade ut dina glasögon till mig.

Tack, tack

Mer läsning

Annons