Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till palliativa teamet,

Annons

avdelning 17, samt distriktssköterskorna på Sätra HC för allt stöd och fin omvårdnad av Ingrid Sjökvist under hennes sjukdomstid.

Åke och Inger

...till er alla som på nyårsdagen (då vi på grund av en singelolycka i dåligt väglag trodde vår sista stund var kommen) kom oss till hjälp. Det unga paret som ringde efter hjälp och stannade hos oss, räddningstjänst, Anette Wigren, polis, ambulanspersonal och personal på akuten.Ni var guld värda och tänk vad lugna ord och en varm filt kan betyda mycket. Vi är mörbultade, men okej. Varmt tack till alla er.

C och K

...till Sofia Magdalenas äldreboende avdelning 3, Sjöhästen. All personal på avdelningen samt sjuksköterskan Lena vill vi tacka för all er varma omsorg som vår mamma Eivor fick hos er. Ni är alltid tillmötesgående, glada och inger förtroende. Vi är glada att mamma fick bo just hos er sin sista sista tid.Ni är guld värda.

Irene, Ingrid och Kenneth

...till Tomas Nordlund och Göran Storm som sjöng och spelade så fint för oss boende 22 december.

Boende och personal på Hantverkarn

...till er fantastiska ”gubbar” som även i år ordnade en så mysig nyårsfest på Logen i Oppala. Tack för att vi fick vara med och skåla in det nya året med er och alla de andra härliga byborna. Vi hade en rolig kväll med en otroligt varm och skön stämning!

Vi i östra Björke

Mer läsning

Annons