Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Per-Erik Johansson...

Annons

...på Swedbank, som sköter alla våra ärenden i banken. Du är trevlig, serviceminded och svarar alltid snabbt på våra frågor.

Familjen W

...och en massa kladdkakor till alla på avdelning 109L för all den omsorg ni visade vår älskade Ove under den tid han vårdades hos er! Tack även för det stöd vi anhöriga fick. Ni är ovärdeliga!

Lil, Mats, Stefan och Jenny

...till Anna-Stina och Sven-Erik Claesson i Skutskär. Vi saknar torsdagarna med er.

Sigge/husse och matte

...till Margareta Strömbom för att du alltid ställer upp och hjälper mig och familjen. Vad gjorde vi utan dig.

Jelina

...till den busschaffis som körde linje 1 från Bomhus cirka 12.30 till stan och som hittade min plånbok, kom efter mig på andra sidan gatan och frågade om det var min plånbok.

Slarvmaja som åkte med

...till Kristina, Carina och alla andra på HC Stortorget Gävle för en inspirerande och rolig praktik

SSK-studerande Maud

...till Patrik Tigermark för allt du gjort för mig. För att du gett mig styrkan att överleva. Tack för att du fanns när jag behövde dig som mest. Du är, och har alltid varit, underbar!

L

...till Lennart Ullberg på Sandvikens familje- center som lyssnar, förstår och ger råd som fått min familj att börja fungera.

Numera hoppfull mamma

...till chauffören av paketbilen som hittade Elvis, vår dvärgspets, samt till våra grannar Kurt och Barbro som kom till oss med honom sedan han blivit påkörd.

Hans och Rosmari

...till Larsa och Andrea på Hillboms Lantbruk/Knaperboden i Norra Åbyggeby för att ni tog så väl hand om oss under vårt besök på bondgården bland alla kor och hästar. Ett extra tack till hästarna Pippi och Tequila som tålmodigt traskade av och an så att alla vi barn fick rida. Tack för en härlig upplevelse!

Barnen på Pumpmakargårdens förskola, Brynäs

...till Fia Arnoldsson för att du hjälpte mig att komma på fötter och för att du såg till att jag mådde bra när jag skulle gå igenom mitt förråd på Glimmer- vägen efter branden.Ros till Ulla för maten. Glad att ni finns!

Emma

...till Janet, Lena, Janne, Jocke och Ann för att ni hjälpte oss att få vår hälsodag så trevlig och god.

Barn och personal på Hedesunda skola

...till UNF Skutskär som fixade Halloweendiscot i Ordenshuset. Ni skötte allt från entré till servering på ett toppenbra sätt.

Andreas mamma

...till Karin Gudmundsen och Lars-Erik Borgström för all hälp med och service på festen samt för logi inklusive frukost under hela allhelgonahelgen.

70-åringen med familj

...till Monica på Smäcken i Valbo, hon fixade mina fönster, det blev så fint. Kan man tänka sig, jag kan se ut igen! Va’ bra.

Bruttan Nygatan

...till Lasse Paues för en trevlig resa! Du är en toppenkille.

Tre tacksamma deltagare

...till Fredrik på Gavlegårdarnas kundtjänst, som med ett mycket trevligt bemötande tog hand om mig under mitt studiebesök där.

Ingrid

...till Folketshus- föreningen i Storvik som lät oss få en fantastisk kväll med Sofia Karlsson och hennes fina musiker. Även till Bro manskör som gör det möjligt med sitt jättebra konserthus Lyran.

Livsnjutaren

Annons