Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

..till personalen

Annons

..till personalen på avdelning 109 stroke för den goda vården.

Lennart 7:2

...till Daniel Eriksson, Gävle Taxi som fredag 20 mars klockan 22.00 fick en körning till förlossningen, Gävle sjukhus, för att först hämta en, som vi trodde, glömd väska i Sätra. Den packade BB-väskan var inte glömd hemma, den fanns med vid ”utryckningen”. När du fick veta det, bjöd du på körningen. Vilken trevlig gest! Allt gick också jättebra.

Farmor till Ellioth och Alfred

...till er alla som arbetar för hemtjänstgrupp 1 och 2, Adjunkten för att ni alltid ställer upp för oss. Ni ger oss stor omtanke och ett stöd som alltid känns tryggt. Vi möts alltid med en skön värme.

Tack till er alla genom

Sonja Hagström

...till all personal på Gävle sjukhus som tog hand om mig när jag skulle ta bort mina halsmandlar onsdag 27 maj. Ni var verkligen trevliga och jag blev jättebra behandlad. Ett extra tack till sjuksköterskan på barn- och ungdomsmottagningen som tog hand om mig dagen före och på operationsdagen. Stort tack och kram.

Sara Gustafsson

...till Peter Randmaa för att han alltid hjälper mig vidare med mina besvär.

Lena Lindbäck

...och stort tack för rådigt ingripande till Maria Wedin, Mats Byman, Eva från Gävle, Rebecca Eriksson, Anne-Lie Henriksson, med flera som hjälpte min dotter Alexandra Eriksson vid brandstationen (i den svarta Dod- gen), lördag natt mot söndag 31 maj vid cruising i Sandviken då hon helt oprovocerat blev svårt misshandlad av en man. Tack även till polisen som snabbt var på plats och tog hand om allt! Hon mår efter omständigheterna bra, men fick skador på rygg, halskotspelare, hals, arm, knäskål med mera. Men hon är så tacksam att snabb hjälp kom henne till gagn, hon trodde att hon skulle dö. Vem vet hur det annars hade slutat?

Visst behövs poliserna, inte minst och speciellt på bilcruising!

Alex mamma, Helle Eriksson, Hofors

Mer läsning

Annons