Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till personalen...

...till all personal på Tallbacksvägen 33D i Sandviken. Tack för att ni finns.
Sussie

Annons

...till Lena Ödeén för din motion angående Olov Danielsson! Ett samhälle behöver uppmärksamma sina goda förebilder. 2010 är det 100 år sedan han gick bort i TBC – ett ypperligt tillfälle att högtidlighålla denne mans minne genom att uppkalla en gata eller en plats efter honom. Ingen kan vara mer värd ett minnesmärke än just OD!

...till Torsåkers blomsterfond, Torsåkers församlingsgård, Margit, Britt-Marie, Berit och Ylva för vackra blommor och ett trevligt besök som värmde mitt hjärta.

...till alla som hjälpte till med flytt och städning. Det är få förunnat att ha sådan uppbackning! Utan all er hjälp hade vi inte kunnat flytta.

...till David Eldrot som 27 november hjälpte till vid Norra Strandgatan då jag fått en mindre epileptisk känning och på ett olämpligt sätt blivit kvar i trafiken. Det känns skönt för den som får hjälp när den ges på ett osjälviskt sätt och inte för att belöning väntar från ordningspolisen.

...till Anna-Stina Grönberg, Britt-Marie Strand och Stig Lundgren för er fantastiskt trevliga underhållning på Tallmons höstfest. Vi ser fram emot nästa gång!

Mer läsning

Annons