Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till personalen på Tallmon

...till personalen på korttidsboendet Tallmon i Skutskär för ert fina bemötande mot alla som bor hos er samt mot oss anhöriga. Vi känner oss så trygga och lugna för att ni finns! Nöjd anhörig

Annons

 

…till personalen på Strömsbro skola, speciellt tack till Kristin, Solan, Ylva, Annelie och Zarita. Jag kan inte nog tacka er för att ni givit min son både kunskap och självförtroende åter.

 

...till musikläraren Kent på Milbo skola för en fin sommarkonsert tillsammans med eleverna på mellanstadiet.

 

...till Annica och Per för att vi fick vara ombord på er fina båt. Vilken härlig nationaldag vi fick på Edsken, Fullen och Grycken tack vare er. Vi ser fram emot nästa resa redan nu!

 

...till Pether Vesterinen med personal för utsökt mat och suverän service i samband med vår oförglömliga dag.

 

...till den person som stannade och kom in till oss när du hade sett vår katt Casper ligga överkörd efter vägen i Berg, Torsåker torsdag 5 juni. Tack för att du brydde dig och tog dig tid med det!

 

...till Cirkusgymnasiets helt underbara uppvisning i Furuvik 7 och 8 juni.

 

...till de poliser som haffade mc-cyklisten på Bomhus- vägen.

 

...till Lotta och Lena som stylade oss så fint till bröllopet i Hille kyrka 31 maj. Ros även till Veronica som gav oss möjligheten.

 

...till Birgitta Oman för de välordnade resorna till Dalarna 31 april och Gysinge 4 juni samt fin omtanke om oss alla.

 

...till Monica Håkansson på Korpen i Skutskär för att du håller oss igång hela året och för den trevliga avslutningen i Ytterharnäs och guidningen i Harnäs bruk 22 maj.

 

...till Eivor Gustavsson och Evert Åberg samt vår chaufför för en välplanerad och fantastisk resa till Riga.

 

...till styrelsen i bostadsrättsföreningen Gävlehus 20, södra Bomhus, för jubileumsfesten med god mat, tipspromenad och till trubaduren som underhöll med svängiga låtar. Ros även till Per, vår avgående ordförande och välkommen till RosMarie som tar vid med detta arbete.

 

...till alla barn och fröknar på Karlaskolan i Andersberg för den underbara musikalen ”Hur svårt kan det va”. Vilket bra budskap. Vilket jobb. Ni är proffs. Vi ser fram emot nästa musikal.

 

...till min chef Hans Haglind och alla arbetskamrater på H&M för allt i samband med min pensionering. ”Sista natten med gänget” var helt oförglömlig. Superbra.

 

...till Ela, Annette och Catrin för all omtanke om era vänner. Det är en härlig känsla för mig. Tack för att ni finns.

 

...till Marie, Maria, Pelle och övrig personal. Vilken serviceanda ni har för era kunder.

 

...till särskolans elever i Gävle, Hofors och Sandviken för fantastiska prestationer vid GD/GIF-olympiaden 27 maj. Vilken kämparglöd. Vilken glädje.

 

...till doktor Hector Lerner för hjälp med smärtan i rygg och höfter. Vilken tur för mig att du finns.

 

...till Roger och Daniel Holmgren för den fantastiska resan till Vaxholm. En extra ros från oss respektive som tycker att det var toppen att få följa med.

 

... till Hedvig och Veras snälla morfar för den roliga åkturen med sidovagnsmotorcykeln.

 

...till Barbro Enbom för att du hjälpte oss till Murgårdsskolan och Steget vidare. Utan ditt initiativ tror jag att tillvaron varit sämre. Nu har vi en pojke som mår bra och som ser ljust på framtiden.

 

...till alla fröknar på Linblomman och Ängen för det här läsåret! Många kramar till er!

 

...till Alec Ahlenius som ordnade trollkarlen Mr Dannyman till vår sommarfest på Sofiedalsgården. Han förgyllde verkligen vår fest!

 

...till Rotskärsskolans arbetslag runt 8D för era ambitioner och ert engagemang.

 

...till mina ambitiösa arbetskamrater på Bryggans förskola. Vilket privilegium det är att få jobba med er!

 

...till Barbro Nässen-Andersson som hämtar oss varje tisdag och som förser hela familjen med middag! Du är bäst!

 

...till klass 4b, Björsjöskolan, för en trevlig vårtermin. Tack för de fina presenterna! Ha ett långt och skönt sommarlov.

 

...till männen som författade boken om Trödje. Tack vare er finns en fin gångmatta och en ny flagga i Trödje missionshus.

 

...till all underbar personal på Vinkelboda, avdelning blå, för den här tiden. Ni har varit kanon och vi kommer att sakna er!!

 

...till alla Bodaskolans eleverför en fantastisk avslutning på Holmarna. Ni är suveräna!

 

...till Gunilla Forsell och Vera Nordström för programmet ni anordnade på måndagkvällen på Fältspatvägen. Gemen- skapen kring boulebanan var kul för att inte glömma kaffet med smörgåsar och tårta som vi blev bjudna på.

 

...till alla er som stannade och hjälpte oss vid olycksplatsen på riksväg 80 i höjd med Sand- viken fredag 6 juni tills räddningstjänsten kom. Skönt att det finns människor som ni, som erbjuder ert stöd, kläder och filtar när allt är som värst, det kändes jättebra.

 

...till alla som stoppade pengar i våra bössor vid insamlingen på GD/GIF och vid vår insamling till Burmas barn och Rädda Barnens katastroffond!

 

...till alla som jobbat med att göra det möjligt för oss gamla PRO:are i Skutskär att få spela bingo under våren. Nu väntar vi oss en ny omgång med trevliga träffar till hösten.

 

...till Ewon ”Värsta grymma tjejen” Nyberg, för en jättetrevlig kväll med god mat, fin sång och trevligt sällskap.

 

...till Anders Malm. Alltid lika informativ, trevlig och säker vid ratten så även vid vår resa till Dalarna och båtturen på Siljan

 

...till Kommunal i Hofors för den trevliga familjeresan till Skansen 7 juni. Vi hoppas att det blir en ny resa nästa år!

 

...till arrangörerna av den trevliga resan till Dalarna med alltid trevlige Anders Malm vid ratten.

 

...till alla som hjälpte till att göra vår städdag här på Makrillvägen så härlig. Vädret var varmt, barnen städade lekparken och hade vattenkrig och vi vuxna städade och pratade.

 

...till personalen på ”Loftet” på Björkegrenska gården för att ni är helt underbara allihop! Ni är verkligen kompetenta och omtänksamma! Jag vill tacka för ert stora tålamod med mig under min introduktion. Ni fick mig verkligen att känna mig bekväm. Tack för att det finns sådana som ni!

 

...till Anna och Göran Rosén som besökte Må Bra Verksta’n i Österfärnebo. De berättade om bra träning, bra kost och inspirerade oss alla!

 

...till personalen på Rotskärsskolan som gjorde Majas avslutningsår i grundskolan mycket positiva med fokus på kunskapsinhämtningen. Extra rosor till Monika och Sonja för att ni är otroligt bra förebilder för unga.

 

...till Mary-Ann på biblioteket i Bergby för att hon alltid är tillmötesgående och snabbt fixar de böcker man vill ha.

 

...till Helena som ställde upp med skjuts och startkablar i söndags och måndags. Nu sitter nya batteriet på plats.

 

...till alla elever i 4–5 gul på Forsbacka skola! Tack för det här läsåret. Ha ett skönt lov!

 

...till Horsegarden i Maråker för en underbar dag hos er. Vi blev verkligen väl omhändertagna av er. En mysig dag med häst och vagn och en mycket god lunch.

 

...till stomiföreningen ILCO för en frestande och fin dag på Åland. En femetta på rangskalan!

 

...till Michel för att du alltid finns till hands för oss.

Mer läsning

Annons