Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Peter Iller

Annons

...till Peter Iller för en trevlig och ovanlig enmansteater/guidning vid vårt besök på Järnvägsmuseét 6 oktober. Även till övrig personal på Järnvägsmuseet för en intressant dag.

SPRF-are från Bollnäs och Gävle

...till personalen på operation, UVA och vårdavdelning 108A Gävle sjukhus, som på ett fantastiskt sätt tog hand om mig på morgonen måndag 12 oktober.

En kram och ett stort tack till dig som gav mig lugnande och smärtstillande på avdelning 108 innan jag skulle ner till operation, samt till dig som satt nålen i handen och höll syrgasmasken innan jag somnade. Ni två gjorde att jag kände mig trygg.

Malin som var så rädd

...till Kerstin Rask, Mackmyra, som i 15 års tid lagat och dukat upp lunch för dem som jobbat under våra parkdagar i Mackmyra Brukspark.

Styrelsen, Bruksparkens Vänner

...till Hemtjänsten i Hofors för den fina vård och omsorg ni gett min far Ingvar Jonsson. Trevlig personal, fin service och god mat. Han var mycket nöjd med allt ni gjorde för honom.

Ronny

...till läkare och sjuksköterskor på dag- kirurgen på Sandvikens sjukhus. Man möts av ett lugn när man kommer dit för operation och efter. Tack ska ni ha alla.

Olle Envall

Mer läsning

Annons