Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till Pi-Mi Frank...

...till Pi-Mi Frank som så rådligt ingrep i Sandvikens kyrka under adventsgudtjänsten i söndags. Tur att det finns sådana som du som inte bara reagerar utan dessutom agerar när en medmänniska behöver hjälp.
Sopranen

...till Karin, Michael, Marcus och Emma. Oj! Vilken fest!

...till Peter som körde oss till Alborgen och till Millan som hämtade oss! Tack vare er fick vi en jätterolig dag på Alborgen.

...till Alf Våhlen som ställde upp som dj på mitt födelsedagsdisco i Parkhallen, Söderfors. Du gjorde min kväll till något extra.

...till de farbröder som hjälpte oss vid Preem-macken i Lingbo söndag 30 november när vi fått punktering på släpvagnen! Tack för lånet av däck! Kommer snart tillbaka. Tänk att det finns så snälla människor!

...till Nils Nordkvist, SPRF avdelning 9, som ordnat en adventsresa med gudstjänst i Dala Husby kyrka och julbuffé på Stora Herrgården i Stjärnsund, Hans Nordin som gav intressant information om Dala Husby och om Christopher Polhems anknytning till Stjärnsund, samt till Rose Jansson som bakat goda rosenbröd och kokat kaffe som avnjöts på bussen.

...till Peter Söderström för den fina granen plus optimal service.