Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

till Poul-Erik Jensen ombud på Handels- anställdas förbund...

Annons

... i Gävle för all hjälp med allt arbete du lade ner på mitt överklagande mot Försäkringskassan, vann gjorde vi också. Så underbart! Bara det retroaktiva kvar då så är de klara. Tänk om det fanns fler som du, då skulle världen se bättre ut!

AK som skriker NEJ till den behandling sjuka får!

...till Ann Sofie, Jessica och Sandra som hjälpte till med Lars 70-årskalas. Ni var helt underbara. Även till Stefan som fixade en extra kyl och tunnan och till Fredrik som fixade isen och glasen i sista minuten, guld värt.

Kicki och Lasse

...till Margaretha Stenberg som hjälpte mig med tårtorna till Lars kalas, när olyckan var framme. Alla tyckte tårtorna var goda.

Kicki

...till killen som rusade ut från O’Learys torsdagkväll 4 augusti då jag stupade på gågatan mellan Nian och O’Learys. Även till tjejerna och väktaren på Gallerian Nian. Bruten näsa och armbrott blev resultatet.

Kicki

...till Ingemar, Sture, Mårten och Kalle i Harkskär och alla andra som var med på den trevliga festen. Tack för underbart god mat och dryck och härlig musik.

Håkan och Inga

...till alla för en rolig och lärorik sommar på förlossningen i Gävle. Jag har känt mig välkommen och väl omhändertagen av er alla. Vi ses snart igen.

Lotta

Mer läsning

Annons