Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till PRO bingo i Skutskär...

Annons

...Till alla som hjälpt till att ordna för en trevlig stund tillsammans. Vi är många äldre som träffas och trivs med varandra, vi sätter värde på gemenskapen och framför allt när det blir kaffepaus med en god smörgås, tack ni alla som står för detta.

Vi som spelar genom Maiken

...vill vi på hela Hesselgrenska ge till Hofors demensförening som tack för de jättefina böckerna ni skänkte till alla avdelningar.

Demensboendena

...till alla dem som gav en grupp kinesiska studenter vid högskolan en upplevelse utöver det vanliga i Heliga Tefaldighets kyrka i Gävle:

Prästen Karin Kristiansson som guidade kyrkan runt, från runstenen i vapenhuset till utdragslådorna för prästskrudarna, och de tre barn- och ungdomskörerna vars luciaframträdande smälte allas hjärtan.

Barbro Sollbe

...till personalen på Solberga, för det stora engagemang ni hade på vår julfest för de boende här. Tack även till Lillian och Ann-Marie från Röda korset, till tjejerna på ”Solsidan”, som gjorde detta arrangemang möjligt. Som grädde på moset underhöll trubaduren Valle och fick fram Solbergas bästa sångkör med de mest skiftande stämmor. Vilken bonus att få vara med på denna fest.

Verksamhetschef Karin Öblom

...till hjärt- och lungsjukas förening för en trevligt grötfest. Extra rosor till lucia med tärnor. Ni var toppen.

AL - AJ

Mer läsning

Annons