Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Roger...

...till Roger som skjutsade oss till Högbo och hjälpte oss under guidningen.
Terapigänget

Annons

...till käkkirurgen, specialisttandvården, Länssjukhuset Gävle, för det fina och vänliga bemötandet.

...till Mats Mattsson och hans Margareta för den trevliga bussresan genom Gästrikland/Hälsingland samt den goda lunchen på Rengården i Bollnäs. Även till chauffören Anders Malm som guidade oss och gav oss en sådan fin historik om Gästrikland/Hälsingland.

...till den underbara personalen på Gävle Sjukhus avdelning 111B som så ömt vårdade vår älskade Kerstin Sundström under hennes sista dagar. Tack också till personalen på onkologen.

...till Sten och Gun, Curt och Ingela, Ronny och Maria för en fantastisk resa med mycket god mat till Stockholm på inspelningen av ”Så ska det låta” lördag 20 september.

...till Sanna och Peter på Siba i Gävle för ett proffsigt bemötande när vi inte blev bra bemötta på ett annat ställe i Valbo.

...till Kristina Lundin i Valbo som hittade min plånbok på parkeringen. Tur att det finns ärliga människor.

...till alla spelare och tränare Pelle Olsson i Gefle IF som trots att man inte haft så stora resurser klarat sig kvar i Allsvenskan. Bra kämpat!

...till mannen i Mercedesen som 2 november tog sig tid att hjälpa mig koppla på släpvagnen vid Statoil i Sätra. Det var guld värt, tack!

Mer läsning

Annons