Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

...till Sallys ”pappa”

...till Sallys ”pappa” på Vallhovsvägen i Sandviken, som kör med snöslungan i vårt område. Tack snälla, så att vi slipper skotta så mycket!

Vi på 86:a

...till Rolf Wikström på Däckia för den snabba utryckningen på morgonen 3 december då jag fått punktering. En ros också till Sebbe för däckbytet.

Eva –Toyotan på väg till Bergby

...till festfixarna av SRF Gävles julfest 13 december på restaurant Kvarnen där det var god mat, dans, lotteri, julunderhållning, uppträdanden men också plats för improvisation. Med på festen fanns även medlemmar från SRF Västra Gästrikland. Låt oss hoppas att litet av denna festglöd följer med in i vardagsarbetet 2009.

Catarina med flera

.... till ledningen och arrangörerna i Arc Metal för resan till Elton Johns konsert i Globen med mat, och till ansvariga för trevlig samvaro och den roliga underhållningen före det goda julbordet.

Pensionärerna

...till goda grannarna Carina och Nils Gunnar Westrin, Byvägen i Ockelbo, för hjälp med snö och ”hö”.

Eivor och Urban

...till Glenn Pettersson i Andersberg som hjälper mig. Vad skulle jag göra utan dig?

En vän som tycker om dig

...till personalen på Staffans hus förskola som ännu en gång ordnat en trevlig lucia och pysseldag.

Vi som var där

...till sömmerskan Delmi på Gimlins för god och bra service i samband med vårat bröllop 29 november.

Familjen Strömsten/Mineur

dagens ros