Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till schysste polisen Johan och många fler...

Annons

...till Angela som ”trollade” fram tiden och till Anna på ATG-kliniken i Gävle som tog emot och behandlade Geysirs nästäppa. Han var piggare redan samma kväll. Ses inte förrän i augusti hoppas vi!

Linda

...till Gudrun Berfenstam för din ärlighet då du fann vår sons borttappade plånbok.

David Rosts föräldrar

...till avdelning 1120, rum 5, för god omvårdnad under vår tid hos er.

Kjelle och Rita från Gävle, Birgit från Sandviken och Olle från Ljusdal

...till Skutskärs IF Bandy som ordnade med buss till och från IP på friluftsdagen, fixade åkning trots dålig is och stod för färdig eld till korvgrillningen.

Barn och personal på Bodaskolan

...till Lars Engstrand för all hjälp med att packa prylar i en mycket liten kartong, och för att du alltid är så glad och trevlig.

Receptionen Stadshuset

...till Christer Wallkvist, vaktmästare på Hoforshus, som hittade mitt halsband som jag saknat så.

Sara H, Hantverkarn

...till personalen på Valongården, avdelning H, för att ni vecka 7 tog emot min kära hustru på ett så varmt och välkomnande sätt. Nu, när hon är i er omvårdnad, känner jag mig lugn och trygg. Ni är guld värda.

Snahdron

...till veterinär Senad Gazibegovic för att du hjälpte vår älskade lilla Egon att somna in på ett så värdigt sätt. Tack för åren du ställt upp för våra små vänner!

Anita och Weiko Wadlund

...till Håkan och övrig personal på Helt Enkelt, som 17 februari fixade så trevligt för paret Sjödin på deras 50-åriga förlovningsdag. Extra ros till tjejen som ringde och kollade deras namn. Vilken service.

Ulla

...till Rascha som onsdagen 22 februari hjälpte mig vid parkeringen vid Gävle sjukhus då jag halkade vid parkeringsautomaten och hjälpte mig in till röntgen.

Anitha

...till Mats Öhman, Annelie Holm och övrig personal på Bilmetro som delat med sig av sin kunskap och sin bilhall till undervisning av vetgiriga elever.

Thoren Business School genom Kerstin Stenson

...till Stortorgets Hälsocentral för det underbara bemötande jag fått, man känner sig alltid välkommen. Ett alldeles extra tack till doktor Norman och sköterskan som tog hand om min ömmande tå.

Marita

...till Lena och er andra på Lenas Trafikskola för er expertis och era ovärderliga tips som resulterade i ett efterlängtat körkort. Speciellt tack till underbara Lena, du vet varför!

Anna-Maja

...till läkaren Mohammed Al Shiblawi på Andersbergs hälsocentral för din professionella hjälp och medkänsla. Sådana läkare som du fögyller livet.

Veterinären med öronproblem

...till alla som hjälpt oss att sälja lotter och tack till alla er som köpt.

Skutskärs IF/Fotboll

...till Ann, Bettan, Christina, Malin och Stefan (hoppas att jag minns era namn rätt). Ni goa människor som gav oss så fint bemötande på akuten 22 februari.

LB

...till polisen Johan (målvakt i Valbo) på Läkerol Arena torsdag 23 februari. Du tog dig tid med två killar som ville veta allt om att vara polis. De pratade hela vägen hem oavbrutet om hur cool och schysst du var. Tack för att du tog dig tid till den långa pratstunden med dem. Det var guld värt.

Mamma till Felix med kompis Linus, två blivande poliser

...till Elvy och Classe för att jag fick följa med er till Vinnersjö och lyssna på fin musik. Länge sedan jag hade så trevligt.

Ingrid

...till världens bästa Lotta på Biet i Söderfors. Jag kommer att sakna dig och dina varma kramar jättemycket. Hoppas du kommer och hälsar på.

Vilja

...till Evelina Olofsson på fordonsprogrammet i Sandviken. Läste om dig och ditt projektarbete för hemlösa kvinnor. Man blir ”impad” och glad.

En tant

...till er grannar på bostadsrättsföreningen Pyndaren som hälsar på med fika och bjuder våra föräldrar Stig och Doris Norberg på mat. Och bra hemtjänst. Vi är tacksamma.

Döttrarna

Mer läsning

Annons