Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Siv och Berry...

Annons

...Som var så snälla och tog hand om Ricci så vi kunde åka till Thailand.

Stig och Gittan

...till Jenny Aprili på Gävle kommuns biståndsenhet för att du så helhjärtat engagerade dig och hjälpte oss till en mycket bra lösning på vårt problem.

Hans

...till Brita Grön på Furugården i Valbo. Hon är alltid så glad trots sina besvär. Hon ringer ofta och sjunger en bit, och skickar kramar till oss. Kram till dig också.

Harriet och Rolf

...till den som skrev en insändare i december månad med rubriken ”Vem tror på Gud i dag?”. Så bra tänkt, formulerat och skrivet.

Tidningsläsare

...till Gottfried Weinberger och Jonas Preisz, doktorander på Högskolan som undervisade i ämnet hållbar energi och svarade på alla nyfikna barns frågor när Barnakademin var på besök. Även till Elisabet Linden, forskningsingenjör som tog värmekamerabilder på barnen vilket var lärorikt och uppskattat.

Barnakademin i Gävle

...till Kenneth Östlund på Gavlegårdarna som snabbt kom och bytte ut vårt element då det var trasigt. Underbart att få värme i sovrummet!

Norra Köpmangatan 22 E, 2 trappor

...till Kent Eriksson, Nordanåsbo, Du har ett hjärta av guld. Vi är så tacksamma för hjälpen med vägen. Tack vare dig når vi vårt andningshål.

Tre gåsbönder

...till Mats Jern och Robert Sundström för all ovärderlig hjälp samt positiv coaching under vår uppbyggnad av det kooperativa företaget Entitan. När inte Arbetsförmedlingen trodde på oss fanns ni där med ert stöd.

Skogsmullarna

...till Ingela Jonsson på VS & Perssons bussar för att du hjälpte mej in på akuten. Där kan man prata om personalvård. Toppentjej.

Titti

...till världens bästa läkare, Lennart Molander, som hjälpte mig när min dosrulle kommit bort.

Annika Mellberg

...till personalen på IVA Gävle sjukhus, som på ett fantastiskt sätt tog hand om vårt barnbarn Christofer efter hans fallolycka.

Mormor och morfar

....till Madelene som var så snäll och tog hand om min mobil som jag tappat på Filmstaden i fredags. Tur att det finns ärliga människor!

August

...till alla inom vården, från palliativa teamet till nattpatrullen, Hälsocentralen Hamrånge och inte minst hemtjänsten i Hamrånge. Ni är alla fantastiska och uppoffrande i alla lägen, jag är inte förvånad över att hemtjänsten Hamrånge ligger på topp i nöjdhetsindex! I tacksamhet, bättre sent än aldrig.

Tjalle Bolin, Hagsta Hamrånge

...till alla mina assistenter! Utan er hade det inte varit möjligt för mig att vara med på Jappzturnén. Jag tyckte att det var toppen att kunna vara med!

Stefan

...till våra bagare Anders och fru Ullie på Konditori Bergby då beställningen av vår ”årliga nyårssmörgåstårta” blev missad. Anders bakade snabbt ihop en ändå. Tack för ett alltid trevligt bemötande.

Hamrånge hemtjänst grupp

...till Lions i Valbo för tulpanbuketterna alla fick på Alla hjärtans dag. En glad överraskning för oss alla på Höstsols dagverksamhet.

Kunder och personal på Höstsol

...till personalen på Ria som gjort stället så trivsamt, till personalen i kaféet med härligt hembakt och till Pia för hennes supergoda mackor.

Trogna kafégäster

...till er som hjälpte mig när jag halkade på Hytt-gatan 15 februari. Tack för hjälp med telefonsamtal och transport till familjeläkarjouren. Armen var bruten.

Gun-Brith

...till Kungsgårdens skola. Det är bevisat igen att ni vet vad ni håller på med.

Trygghet

...till Silviasyster Ulla-Pia Larsson på Wesslandia för underbara studiecirklar kring demens. Så lärorika. Vi får utbyta och tömma tankar, vägledning och stöd med mera. Du är så värdefull för oss i personalen och även kunder och anhöriga. Ser fram emot fler studiecirklar. De behöver vi, och din kunskap. Tack för att vi har dig.

Vi på avdelningarna genom Lotta A

...till Annika på Riksbyggen för den jättegoda maten och till Pirko för sången samt till Petra för avslutningen på Läkerol Arena.

Alla vi som var med

...till kyrkorådet i Heliga Trefaldighets församling.

Församlingen har inbjudit oss ideella till en årlig fest,

O, vad härligt det känns, att få vara dess gäst.

Här kommer nu de yngre och de äldre tillsamman,

för att äta gott och för att samtalas i glädje och gamman.

När vi nu har ätit den goda maten upp, vi sitter och bara myser,

och värmen ökar i lokalen, så ingen sitter nu och fryser.

Då är det dags att till er alla, som planerat och det goda fixat,

samt till de som tänkt och underhållningen så finurligt mixat.

Nu är det vi alla andra, som så hjärtligt vill bocka och niga,

för det ni har ordnat: maten, humorn och därmed varit allas vår piga.

Nu vill vi alla säga: Ett hjärtligt tack ska ni ha,

för allt ni ordnat, och sett till att kvällen blev så bra!

Alla gäster genom Axel Boström

Mer läsning

Annons