Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

...till sjukvården

...till sjukvården på Gävle sjukhus. Från slutet av september till början av oktober blev jag snabbt undersökt och det togs massvis med prover på grund av upptäckt bröstcancer. Jag opererades 11 november och var hemma igen 12 november. All berörd personal har varit underbar; mammografin, kirurg Susanne Röhstö med sina ”bröstsyrror”, operationsteam, personalen dag som natt på avdelning 111 B. Ni är guld värda.Tack vare er mår jag trots allt jättebra. Hoppas slutresultatet också är okej.

Inger Falk

...till den blonda damen i kiosken på Willys onsdag 12 november cirka klockan 16.30. Du var ovanligt smidig och vänlig när vi hade strulat bort levern till vår hund. Tack för din hjälpsamhet.

Arne och Tuula

...till dig som hittade mitt körkort vid Sandvikens sjukhus och lämnade in detta till receptionen.

Tacksam körkortsinnehavare

...till Anita Ivarsson, Nordea bank. Det fungerade med Nordea i Finland. Tack för hjälpen och vänligt bemötande.

Dagmar

...till Anna, Ingrid och Thomas, personligt ombud i Gävle. Oförtröttligt och med samma varma hjärtan försöker ni alltid hjälpa oss – ni är toppen!

Medlemmar och personal på RSMH-kontakt

...till Hans Hellgren på barnkliniken, Gävle sjukhus, som varit en toppendoktor till William, från hans födsel och än i dag. Tack för allt!

Renee och Sonny Moen