Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Söderskolans rektor

Annons

...till Söderskolans rektor Peter G. Olofsson och hans medarbetare samt övriga sponsorer och övriga parter som hjälpt oss att genomföra vårt sjunde LAN-party, SandHack #7.

SandHack

...till er alla som ordnade Halloweendiskot på fritidsgården Legenden i Bomhus 30 oktober. Jag fick en snabb rundvandring och ni hade gjort det jättebra.

Maria G

...till den utomordentligt trevliga och empatiska överläkaren, Eva Brandén, på avdelning 109 L på Gävle sjukhus. Synd att inte fler människor är som du. Jag kommer aldrig att glömma ditt engagemang för min mor Marjatta de två veckor hon låg på er avdelning. Dina barn ska vara stolta över att ha en så fantastisk mamma!

Jonny Hjortfors

...till Lars Delin. Det är skönt att veta att det finns personer som du i vårt samhälle. Min plånbok fick jag levererad till dörren. Jag glömmer aldrig dig och din medpassagerare.

Roland Berggren

...till Kristna Hansson på Villa Harmoni för en trevlig och trivsam stund nere i er källare med tillverkning av oljor och tvål. Med njutbart fika och gott fikabröd som avslutning.

Vi på Knuten

...till Malin och Heidi, våra simfröknar i Valbobadet. Vi hade jätteroligt och ni var så duktiga!

Tvåan Beta, Ulvsäterskolan

...till Lillemor Bae som ordnat så bra assistenter till Anna när hon var hemma på lov.

Mamma Inger

Mer läsning

Annons