Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till sommarvikarierna på Fleminggatan

Annons

...till våra duktiga sommarvikarier på Fleminggatan 17 nedre plan. Ni har varit fantastiska allesammans. Hoppas ni får lite ledigt innan skolorna börjar, det är ni värda.

...till de två ungdomar, tjej och kille, som så rådigt markerat med sin bil och framför bilen med en varningstriangel, att det låg en majsorm efter trottoarkanten. Utan dessa ungdomar hade jag eller någon före mig säkert cyklat över ormen. De hade också ringt polisen som skulle komma och ta hand om ormen, de hade väntat i över en timme när jag pratade med dem.

...till alla i ”klanen Qvarnström (Andersson), Grönviken för en härlig eftermiddag tillsammans. Det värmer att träffa er alla!

...till våra fantastiska ledare för Hilles pojkar-97, Fredrik Sundqvist, Thomas Sandin och Stefan Hedström som med stort engagemang och mycket glädje tog hand om våra pojkar under Forwardcupen i Örebro. Trots mindre lysande resultat var ni glada, positiva och stöttande. Ni hade alltid ett positivt ord att säga till pojkarna.

...till Linda i Rörberg som fick hem mina hästar igen när de kom ut ur hagen. Även till eventuella andra personer som hjälpt till.

Mer läsning

Annons