Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till SPF Ovansjöbygden...

Annons

...till SPF Ovansjöbygden för den trevliga gökottan med goda smörgåsar, tipspromenad och roande underhållning. En ros också till Ruth och Rune Grundin för att de är så omtänksamma.

...till Sandvikenhus för det fina ingångspartiet som vi har fått på Västerled 108 i Björksätra. Tack också för jättefint badrum och fin tvättstuga.Vakrare plats att bo än Björksätra finns inte – lugnt, grönt, fågelkvitter. Våra byggnadskillar (speciellt Krille) – ni är guld värda.

...till Hofors Hälsocentral och all personal som så trevligt hade ordnat med öppet hus för allmänheten.

...till det snälla paret som sköt till med 25 kronor när det strulade för oss när vi skulle äta lunch på Ikea och titta efter nya utemöbler 19 maj. Det löste sig sedan.

...till hälsofrämjarna på Junibackens, Engelbrektsgårdens och Bäckebros korttidshem, (Barn & Ungdom, Gävle kommun). Tack för anordnad hälsodag och för ert engagemang.

...till Fredrik med personal på Engeltofta för ett fantastiskt bemötande och perfekt service lördagen 16 maj, då vi firade 50-årsjubileum.

...till den trevliga Mikael Hedman på Maxi Ica, Hemlingby, för god och snabb service angående en reklamerad tv. Heder åt en god problemlösare.

...till Elin, Furuviksparken, för den roliga och intressanta dagen med etologistudier och för att du förlät oss för att vi retade upp Santino!

...till hemtjänstpersonalen och nattpatrullen i Hille, Strömsbro. Utan er alla hade inte Eric kunnat få bo kvar hemma så länge som det blev. Även ett hjärtligt tack till personalen på Sätra korttidsboende där Eric fick sluta sina dagar i stilla och lugn miljö.

...till alla elever i klass 4 och 6 på Bruksskolan i Söderfors för ert fantastiska agerande under våra båda musikalframträdanden i matsalen tisdagen 19 maj. Ni har gjort ett fantastiskt jobb.

...till vår nya reseledare Inga Lexelius som tillsammans med chauffören Janne, i samband med vårt majmöte, genomförde en mycket bra resa. Intressant guidning i Kratte Masugn av Jan-Åke Hamreus och vi severades god mat.

...till Carl-Adolf Murray som i Stenhuset, Gästrike-Hammarby berättade om det historiska bruket och dess olika ägare.

...till alla ni underbara föräldrar på Humlan, Sofiedalsgården, som gjorde det möjligt för oss att genomföra vår resa med barnen till Tom Tits.

...till Janne och personalen på Gavlegårdarna i Forsbacka som alltid snabbt ställer upp när det blir något problem i vår lägenhet.

...till Sandvikstjejen i Tallinkbussen 21 maj. Tack för en trevlig pratstund.

...till diakon Eva Ernman i Sandvikens församling som anordnade trevlig utflykt för oss! Både god fisk och andligt spis på pilgrimsvis blev vi serverade. Tack!

Mer läsning

Annons