Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till Stellan Alneberg och Jerker Swande...

Annons

vilka uppmärksammar och arrangerar en konsert i Betlehemskyrkan 27 januari, Minnesdagen över förintelsens offer. Detta makabra kapitel i mänskligheterns historia får aldrig glömmas. Tack för ert engagemang och med en förhoppning att många bryter upp från fredagsmyset och söker sig till Betlehemskyrkan; med en bön och förhoppning att något linande,som förintelsen, aldrig sker igen.

Gunnar Westberg

...till Bosse, Ulrika och alla andra på YA Trafikskola som stått ut med mig i 1, 5 år (måste vara rekord).

Lina

...till Elisabet Suomela för att hon är helt enkelt en underbar person!

Anonym

...till Vanja Palm, Sandviken, för hjälpen du gav!

Lisbeth

...till Eva, eller kanske heter hon Eeva, på Ängkärrsgatan 7E i Hofors. 24 januari ringde hon på min dörr. Lilla dottern och hon gav mig mina bilnycklar som jag hade glömt kvar i bildörren. Tack snälla du för din uppmärksamhet, omtanke och att du brydde dig om virrhönan till granne.

Från Birgitta i 7D

...till personalen på AVA Gävle sjukhus. Man kan inte nog berömma er för det fantastiska jobb ni gör för patienterna, med vinterkräksjukan vilt härjande och allt. Även till akutmottagningen för hjälpen på söndag kväll.

Ove Bergman