Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Stigs gårds styrelse

Annons

...till Stigs gårds styrelse och alla dem som hjälpte till med alla arrangemang och gjorde 25-årsjubileet till en jättetrevlig dag.

Tacksamma deltagare

...till Anita och Sivert Melin, Väntjänsten i Valbo för den mycket trevliga resan till Åland 15 september som ni ordnade. Hur skulle vi klara oss utan er?

Tacksamma väntjänstare genom Mona J och Brita D

...till alla de Gävlebor som enskilt eller genom brukarsamverkan klipper gräsytor, röjer sly med mera på kommunalägd mark. Dessa beundransvärda insatser ifrån er ger goda resultat och medverkar till ökad trivsel i vår vackra stad Gävle.

Vi på stadsmiljösektionen, tekniska kontoret genom Annette Lundgren

...till Ulla Sahlström på Hofors kommun som alltid finns där och ordnar allt till det bästa för den enskilde.

Carina A

...till mamman på Vinbärsvägen som betalade vår dotters bussbiljett när hon glömt busskortet hemma. Så gulligt och omtänksamt gjort.

Andrea och hennes föräldrar

...och en stor eloge till doktor Anders Lichtenstein vid Hamrånge hälsocentral som med skicklighet kartlägger sina patienters hälsa och finner lösningar till det bättre.

Patient

...till dig ärliga tjej, som lämnade in plånboken till folktandvården i Bomhus. Du ska veta att vi är så tacksamma, jag som ledsagare och framför allt, den som jag skulle hjälpa till tandvården. Jag känner igen dig som en glad tjej vid mitt möte i Bomhus.

Ingeborg

Mer läsning

Annons