Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Storviks kyrka och den fina varma människa...

Annons

... som tog emot mig 22 februari, när jag i en svår situation sökte upp er. Jag möttes med respekt och värme och när jag gick ut från ditt kontor var jag nog flera decimeter längre än när jag klev in.

Hanna

...till David Thorberg som visade oss runt bland alla tulpaner på Sörby handelsträdgård. Ett stort tack för alla tulpaner.

Klass 4 a Hagaströms skola

...till Maria och Camilla för all hjälp vid festen på Furugården för pensionärerna 11 mars.

Valbo väntjänst

...till förlossningspersonalen som hjälpte Vincent till världen 9 mars. Ni var helt underbara.

Sofia, Vincent och mormor Päivi Sova

...till all personal på 108 A för alla veckor hos er igen. Ni har verkligen ett fantastiskt tålamod och gott bemötande.

Päivi Sova

...till Carina Landin som varje dag kommit och besökt mig på sjukhuset under alla veckor, helt fantastiskt.

Päivi Sova

...till personalen på Ängsbacken avdelning Diamanten, ledsagare och kontaktperson Carina som har funnits och hjäpt Britta Östlund på bästa sätt.

Brittas anhöriga

...till mina grannar Ingrid och Rolf för att ni hjälpte mig när jag skulle till sjukhuset lördag 19 mars och bilen krånglade.

Maria i Mörtebo

...till Torbjörn Risve, Kalle Norling och Catarina Carlsson i Brynäs IF, Magnus Lindmark och Charlotta Tegelberg i Saik samt Marco Bäcker i Gefle IF. Tillsammans hjälper vi barn med cancer i fotbollscupen Barn hjälper Barn 9–10 april i Valbo.

Rulla in en boll...

...till Tomas Olsson för att jag fick åka med dig till Gävle sjukhus när jag skulle opereras.

Inga-Lill

...till Kicki Vahlberg och Matte för all hjälp jag får av er med handling, mat och alla promenader med Selma. Ni är guld värda som vänner och grannar.

Pernilla Carlsson

...till Susanne Jansson och Benke för alla långa promenader Selma får följa med på. Det betyder jättemycket för mig nu när jag är handikappad.

Pernilla Carlsson

...till personalen på Rosengården för den vård och trygghet Ruth Peterson fick under den tid hon var hos er. Ni är guld värda.

Anhöriga till Ruth

...till Trutarna, Forumföreningens alla kan sjunga-kör för alla skratt och er stora sångarglädje! Ni är helt enkelt bäst! Lycka till i framtiden!

Avgående körledare Kajsa

...till tandläkare Eva Högman med team Rosa, Slottstorget. Det är som meditation att komma till er. Ni har gjort ett kanonjobb med mig.

Katarina Persson

...till PRO Andersberg som tack för gott samarbete och för fin uppvakning vid min avgång.

Bojan

...till all personal i palliativa teamet. Ni är änglar allihopa!

Familjen Hultgren

...till Inga Åhlén. När du höjer din trollstav följer glädje och energi med vinden och landar i allas våra hjärtan!

Kramiz från din vän

...till Sandvikens konståkningsklubb som bjöd på en fantastisk isshow med stora och små isprinsessor, en extra eloge till de killar som agerade kavaljerer, starkt att lyfta och stöjda tjejerna med hockey/bandyrör på fötterna. Men vad annat att vänta av bandystaden? Tack för en fin eftermiddag.

Ingabritt Widholm, Avesta

...till Ann-Marie och Siv med medhjälpare för en mycket trevlig kväll för oss seniordansare i Sandviken.

”Trettiotrean”

...till den snälla och vänliga personalen på avd 120, som tog hand om mig nästan hela februari. Jag är så tacksam för all hjälp. En speciell ros till nattgänget med sjuksköterskorna Sussie, Suss och Tessan. Ni tog er tid och pratade med mig när jag var ledsen och rädd, trots att ni hade mycket att göra. Dagen jag skulle åka hem kom ni in en gång extra på morgonen och kramade om mig, och det kommer jag aldrig att glömma, ej heller er. Jag har legat på sjukhus förr och aldrig träffat så empatiska människor som ni. En ros till sjuksköterskan Kajsa. Det var så roligt att träffa dig igen. Sist jag såg dig gick du på dagis med min dotter!

En ros till undersköterskorna Chatarina, Susanne, Bella, Karin med flera för ert tålamod och all hjälp.

Birgitta Sjöberg

...till fantastiska Pia Stenberg på Gävle sjukhus bröstprotesmottagning som vid besök och per telefon alltid lyssnar, ger goda råd och engagerarsig. En helt underbar kvinna som ger mig kraft att gå vidare.

Tack!

...till Leif.Bergqvist som guidade oss på vår Parisresa så att vi hann se så mycket på kort tid.

Stall ta i trä med respektive

...till Sandvikens Norra hälsocentral för en mycket intressant och givande Öppet hus-dag hos er, lördag 19 mars. Vi fick en gedigen och berikande information från dietisterna och från det psyko-sociala teamet samt goda instruktioner om hjärt- och lungräddning. Jättebra ordnat. Vi vet att vi är i trygga händer om vi behöver närvårdhär i Sandviken-Norra.

Två inflyttade smålänningar, som var där

...till de två grabbar i Jäderfors som hjälpte oss då vi fick punktering och hade bråttom för att hinna med en buss. Tack vare er hann vi i tid!

Vi med Passaten

...till personalen på Vallgården för den fina vården och omsorgen om vår mamma Ingegärd Lingvall under hennes sista tid hos er.

Barnen

...till tidningsbudet. Jag har sett dig kämpa under vintern, men till våra lådor på Solglänta har du alltid kommit med tidningen.

KOA

Mer läsning

Annons