Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Storvikskillen...

Annons

...från All-Transport som fredag 29 juli levererade mitt förråd till Myrmalmsvägen i Bomhus. Du gjorde ett suveränt jobb. Är imponerad av din inställning att inte ge upp trots att det kändes omöjligt.

Andreas

...till all personal på Vinddraget 14, avdelning C, för att ni i alla situationer varit mycket professionella och alltid haft ett gott bemötande mot Bengta och oss anhöriga. Det har betytt mycket för oss alla.

Anhöriga

...till Mats Lindblad för att han är en så bra vän och ställer upp i alla väder. Han är även en bra far åt sin son.

Zingo

...till våra grannar Ann och Bosse Hedin för att det känns så trygg att vara bortrest när ni tar hand om vårt hus. Men även under tiden när vi är på hemmaplan.

Maria och Vlado Brodecki

...till Hofors demensförening som inför sommaren skänkte oss pengar så vi kunde börja forma till vår önsketrädgård, till allas glädje

Boende och personal, Hesselgrenska

...till Cicki och Roger för en toppendag på havet. Fart och fläkt, lugn och ro.Tack

Gerry och Evelyn

..till Göran som nu tyvärr lämnar kiosken i Marma. Du har alltid varit så trevlig och lagat fantastisk god mat. Vi är många som kommer att sakna dig.

Marmabor

Ett stort tack till Monica o Leif samt deras barn o barnbarn som fixade en mycket uppskattad återträff med gamla arbetskamrater vid Fräkenkärret vid Öjaren,där det bjöds på trevlig samvaro god mat, mycket skratt om gamla minnen.

Alla som deltog

Mer läsning

Annons