Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

...till Sven Danielsson

...till Sven Danielsson på Gävle rehab som verkligen hjälpte mig att få ordning på ryggen. Underbart att det finns så kunniga människor.

Kurt Johansson i Forsbacka

...till David på Lasses konditori som gjorde en så fin Nalle Puh-tårta till en liten Robbin som fyllde ett år. Du är även en väldigt trevlig preson och bra praohandledare till Lisa som varit med mig på Lasses hela veckan.

Prao Ida

...till veterinär Kristina Ghosal och övriga på Gävle hund- och kattpraktik för att ni är så godhjärtade. En speciell ros till Kristina som hjälpte min älskade hund Terri och somna in så hon inte behövde ha ont längre.

Ingela Andersson

... till Hanna, Caroline, Jessica och Stephanie för en fantastisk tjejkväll på fordonsprogrammet i Sandviken! Bra jobbat!

Ann och Catarina

...till all personal på Lillvik, Storvik. Per Westerberg har alltid trivts bra hos er och känt sig trygg där.

Ett varmt tack från oss anhöriga

...till mina kära kollegor, tanter och tjänstefolk från kuratorsavdelningen, Gävle sjukhus, ni är fantastiska. En jätterolig fest!

Lena

...till diakon Ulla Lindén som varit ett ovärderligt stöd för mig och indirekt Majvor när jag tvingas stånga pannan blodig i kampen mot ett av de värsta ställen jag stött på – Rehab i Sandviken.

Leif Jansson

...till Ingrid och Åke Lööv för hjälp med gardinstänger och idén med fönsterbeslysning (som ni även satte upp) och att jag får följa med när ni ska storhandla.

Grannen mittemot