Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till tandläkare Gunnar Ödmark

Annons

...till tandläkare Gunnar Ödmark på Skutskärs folktandvård som med stor skicklighet och lite psykologi fick till en ny tand till mig.

Maritha Korpe

...till kantor Lars-Olof Johansson och hans körsångare och musiker som varje advent och julhögtid berikar vårt firande med skön sång och musik i Ockelbo kyrka.

Hillevi

...till Niklas på en musik- affär nära Gävle järnvägs- station som 8 januari hittade min stulna plånbok och såg till att jag snabbt fick den tillbaka.

Tågresenären

...till den otroligt enga- gerade och duktiga perso- nalen på Brynässkolan klass 2. Jessika, Maria, rektor Gerd och specialläraren Mia. Fortsätt vara som ni är. Ni är bäst. Tack för ni finns, det värmer

Mamma Helène och Ludvig

...till K2-gruppen (Åsa Johansen) som, i stället för julklappar till sina kunder, satt in pengar på Anna Lindbloms minnesfond (Barnkliniken i Gävle). Stort tack!

Rolf och Gunilla Lindblom (Annas föräldrar)

...till samtliga medverkande vid den mycket uppskattade, dubblerade julkonserten i föreningshuset i Gårdskär. Vilka talanger det finns! En särskild ros till de duktiga små töserna Linnea och Tova för det charmiga framförandet av ”Mössens julafton”.

Gårdskär Nu

...till Hille församling och Hille diakoniförening för er omtanke om Ingrid och Ingvar Lundberg inför julen.

Britt Marie (dotter)

...till alla hjälpsamma och speciellt till kvinnan på Brynäs som till slut hjälpte mig att hitta till min massör.

Gun

Mer läsning

Annons