Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till tappra scouter...

Annons

...till alla tappra scouter från Gävle och Sandviken som 16–18 maj kämpade såväl mot Voldemort som blötsnö, regn och snålblåst utan att tappa humöret. Ni är fantastiska hälsar Harry Potter med vänner.

Ledarna i Testebo scoutkår

...till Morgan Larsson, Sevallbo, Hedesunda, som efter vägen hittade och tog hand om mina nycklar som jag slarvigt nog hade lagt på biltaket. En ros också till Hasse och Inger Larsson, Sevallbo, som letade reda på mej.

Siv Rodén

...till mina arbetskamrater/pedagoger på Eken och Regnbågens förskola, Lärarförbundet och rektorer i samband med min pensionering.

Monica

...till Marianne och alla andra som hjälpte mig att flytta till min första egna lägenhet i lördags (17 maj) trots regnet.

MY P

...till hemsjukvården i Tierp, Kerstin och Herbert i Strömsberg samt alla som stöttat mig med telefonsamtal och hembesök under min rehablitering.

Olov på Kyrkogatan

...till Josef och Maggie med elever på Kulturskolan i Gävle för en härlig show på Spegeln 18 maj.

Publiken

...till alla vuxna som hjälpte till att få allt att flyta på i Lundbo, under Harry Potterhajken! Utan er hade vädergudarna gjort oss maktlösa. Nu blev det en minnsevärd helg!

Malin, Testebo scoutkår

...till världens bästa hovslagare Tomas Johansson, Årsunda, som gör ett fantastiskt jobb och som alltid ställer upp!

Kina

...till Carina Millkvist, distriktssköterska, Stortorgets hälsocentral, för din enorma värme och empati. Tack för att du gör saker utöver det vanliga.

Lillemor Nordlöf, anhörig

...till alla föräldrar som gjort vår gård på Vinkelboda så fin i år igen. Speciellt tack till vårt aktiva föräldraråd som stått för arrangemanget.

Personalen Vinkelboda förskola

Mer läsning

Annons