Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Thomas Abrahamsson...

Annons

som med humor och sitt enorma kunnande presenterade alla bilar i Sandviken och gjorde cruisingkvällen till en fantastisk upplevelse.

En åskådare från Gävle

...till alla som uppmärksammade och kontaktade mig när mina får var på vift vid Valbo köpcentrum. Även till alla ni trafikanter som körde lugnt så att inte fåren blev alltför stressade, och polisen som erbjöd hjälp. Tusen tack från mina ”rondellfår”.

Linda (ägaren)

...till den trevliga mannen som hejade på mig vid spårcentralen. Hoppas vi ses igen, ofta ute i spåren, nästan dagligen.

Motionären

...till Rose Forsmark som till 100 procent ställde upp för mig före och efter operationen på Bollnäs sjukhus.

Kurt Lysén

...till doktor Monica Lindh, Hofors hälsocentral, som tog mina ”fundringar” på allvar och gjorde en grundlig undersökning samt tog flera prover, vilka visade sig vara bra.

En mycket nöjd patient

...till Tommy Skov för en mycket trevligt arrangerad kväll med god mat precis som vanligt.

Kurskamraterna Södra Åbyggeby VVO

...till Helena som gjorde min mormors begravning till ett fint minne.

Monica på Skrotgården

...till Håkan Svedlund på Gavlegårdarna som gjort allt för att få min nya lya till en lyxvåning.Borde finnas fler så tillmötesgående människor. Och tack också till grabbarna som utfört jobbet. Snyggt!

AH på 8:e våningen

...till södra områdets ledning (Barn och ungdom) Lena Müller, Carl-Åke Nilsson, Anna-Karin Hellström och Susanne Falk för ett otroligt bra initiativ med en trevlig fredagskväll.

Alla vi på Hedesundas förskolor

...till Arne samt Uno och Anna-Karin Västangård för deras bidrag till hjärt- och lungsjukas sillfest 28 maj i Gammelstilla.

Styrelsen

...till festkommittén i Hjärt- och Lungsjukas förening Hofors–Torsåker för den fina sillfesten som de ordnade i Gammelstilla samt även för kaffe och smörgåsar som de fixar till alla övriga medlemsmöten.

Trogen medlem

...till Johan och Hazib som körde oss glada barn och pedagoger på fyrhjuling i Hemlingby 26 maj. Vi uppskattar verkligen er serviceanda!

Trollgårdens 05:or genom Anna och Inger

...till personalen på Kulturum på Brynäs som bakar så goda kakor och bjuder oss på dem.

Eleverna i Brynässkolans studieverkstad

...till Rudsjö scoutkårs ledare för allt roligt och lärorikt ni gör med våra barn.

Alla scouters föräldrar

...till Carin Ersson för det här läsåret! Du är en bra fröken och har lärt oss så många saker.

Barnen i Klass 3b på Jernvallsskolan

...till min arbetsterapeut Eva Forslund som hjälpt mig så energiskt.

Glada Kikki med elrullstol

...till vargarna med föräldrar på Ulvsätersgårdens förskola för de vackra blommorna som vi fick på vårfesten. Vi önskar att ni får det bra i era förskoleklasser. Kommer att sakna er.

Alla pedagoger på Mumin, Trollebo, Hattstugan, Bullerbyn

...till alla underbara barn på Ulvsätersgårdens förskola. Vilken härlig vårfest. Vad ni kan sjunga och dansa. Roligt att få vara tillsammans med er.

Alla pedagoger på Mumin, Trollebo, Hattstugan, Bullerbyn

...till Marianne Norbäck för att hon är en verklig vän man kan lita på.

Du vet vem

...till Eldorado i Stigslund. Underbart god mat och mycket trevlig personal på Mors dag.

Stort tack

...till mina fina lärare Gunhild och Sten samt mina goa klasskamrater på Västerbergs folkhögskola i Storvik, för en fin skolresa till Uppsala 23–26 maj.

Maria Gustafsson

...till alla som överraskade med god mat och en väldigt trevlig kväll! Den kvällen lever jag på länge.

Åsa G

..till personalen på Hemstagården. Ni är underbara och det är ni som bor där också. Även till terapeuten Gun-Britt som har funnits i mitt liv under den krokiga vägen. Även till familjen Eriksson/Äng. Ni är underbara. Tack alla för att ni finns!

Ulrika D

...till Margaretha med medarbetare på Sätra hemsjukvård. Jag är väldigt tacksam för att ni hjälper min mormor Karin Jonsson med hennes bensår.

Barnbarnet Christina

...till paret som hittade mitt borttappade körkort i Bomhus centum och gjorde sig besväret att åka till Södra Bomhus med det måndag kväll.

Peter

...till personal och sjuksköterskor på Fleminggatan 15, övre plan, för ett varmt mottagande och ett bra bemötande av personal/kund vid inflytt.

Helena Solrosen/Solberga

...till Ulf Mattsson. Du är en ängel som hjälpt mig med veden. Utan dig skulle det inte gått så galant!

Iris

...till Marie Hansson och Maria Wallberg för att ni hjälpte till och ordnade med maten på vår bröllopsfest. Det blev väldigt gott och uppskattat.

Anders och Tina, Borlänge

...till kören Joyvoice, ledare Nina och Gunnar Aldén band som hade en härlig fartfylld konsert i Metodistkyrkan söndag 29 maj. Bra jobbat!

Lilla jag som var där

...till tandläkare Calle Östberg, Maria och Lena. Alltid lika trevliga. Ha en skön sommar!

Ulla B

...till dem som lagar maten på Sörgärdets skola i Älvkarleby. Vi tycker maten är godare nu när ni lagar den själva. Tack Anette, Liisa, Eva och Chatarina. Trevlig sommar!

Klass 3 på Sörgärdets skola

...till Skeppets förskoleklass för en super- trevlig dag i Järvzoo. En eloge till lärarna för ert fantastiska tålamod och engagemang. Även till klassföräldrarna för en trevlig brännbollskväll i måndags.

En nöjd förälder

...till vår klippa Lehna Nyberg (”Snäck-Lehna”), som finns för våra elever på Hedängskolan 7–9 vissa dagar i veckan. Du är en otrolig resurs! Nu ser vi fram emot kommande läsår!

Personalen på Hedängskolan

...till Stig och Johan som skötte leverans av grillar till Stora Sätraskolans årliga brännbollsturnering!

Uffe och Åsa, idrottslärarna Stora Sätra

...till världens bästa Nisse och Birgitta Öbrink för alla hjälp med garaget och nu sist, tomten. Ovärdeligt ska ni veta!

Lasse och Maria

...till personal och läkare på akut- och röntgenavdelningarna samt vårdavdelning 111 A, Gävle sjukhus, för all hjälp och trevligt bemötande när kroppen plötsligt jäklades med mig.

Håkan 6:3

...till Bysjöstrand, Ockelbo, avdelning rehab, för den kärleksfulla vård vår älskade Buddy Backhouse fick hos er i sitt livs slutskede och för den medmänsklighet vi i familjen möttes av. Det blev mycket värdefulla dagar för oss alla, som vi ska minnas med stor tacksamhet.

Inez med familj

...till killarna och tjejerna samt fröken i klass 6 Gäverängeskolan, Ockelbo, för att vi fick äran att följa med på er skolresa till Stockholm. Så roligt och trevligt. Lycka till på Perslunda!

Johan, Håkan, Lotta, Helena och Carina

...till Karina Blom på Länsförsäkringar för all hjälp vi fått och för ett mycket trevligt bemötande.

Marta och Carlos Corpeno

...till den person som lämnade in (till förbutiken) de 900 kronor som jag tog ut, men glömde, i bankomaten på Maxi Ica, Sandviken.

Marie

...till Gun-Britt,Torsten och Hasse i Kusbo, för trevlig samvaro på cykelturen 2 juni.

Kenneth

...till ambulansen, akuten, röntgen och röda korset vid Gävle sjukhus 1 juni för den hjälp ni gav min mor Anna-Greta. Jag är så tacksam.

Monica

...till Borgarskolan fordon med alla inblandade som fixade min bil så bra. Fin service och mycket vänligt bemötande.

Blå Mercedes

...till körledaren Birgitta Gabrielsson, ordförande Yngve Magnusson och kassör Mats-Ola Engberg för en trevlig bussutflykt 29 maj till Ockelbo kyrka. Därefter god middag i Wiks restaurang. Blomma även till körmedlemmen Anna-Lena Sandberg som bjöd hem kören till Iggön där vi fick njuta av naturen den sköna. Tack till Inge Westerlund för det goda vi fick dricka.

Gavlekören genom Sylvia

...till alla i Hedesunda församling som ordnade en sådan fin resa över älven i vår fina natur, till Gysinge och Sevallbo kyrka.

Från oss som hjälper till på olika vis genom BGL

...till veterinär Ros-Marie Mähler som gjorde ett sådant fint avslut för vår Zita när hon inte orkade längre.

Husse och matte

...till PRO:s C-klaven och SPF:s Sångfåglar och Spelfinkar som under våren turats om med att leda allsången för Valbo Väntjänsts kafébesökare.

Vi ser fram mot fortsättningen i höst.

Valbo Väntjänst

...till busschauffören på linje 1 mot Valbo 3 juni klockan 10.30 från Rådhuset som tog hand om min mobil. Vad glad jag blev!

Aldrig mer mobilen i fickan

Mer läsning

Annons