Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Thomas Stridh

...till Thomas Stridh som mötte oss på kyrkogården i Ockelbo och visade oss runt. Tack även till personalen på Vibacka gård för vänligt bemötande. Dagverksamheten Fleminggatan 11

Annons

...till Jan Norbäck vid Gästrike Räddningstjänst, för den intressanta guidningen vid anläggningen i Rörberg och till ”Per i Tornet” som visade oss hur det fungerar när planen landar. Ros även till Mona Greta Larsson som ordnade så vi fick besöka Rörbergs flygplats.

Tacksam cykelgrupp från SPF Tre Lågor, Valbo

...till Kurt och Inga Brandtman och Barbro och Nils Olov Fors för en underbar Tallin-resa som ni ordnat för era vänner. Vi glömmer den aldrig.

23 tacksamma vänner

...till Anna-Karin Sundberg i Storvik som bjöd Hagaskolans elever på en härlig förmiddag hos hennes kor och får. Vi kommer gärna tillbaka.

Kristina Peltoniemi

...till festkommittén i Forum fantasia för en trevlig terminsavslutning och till vår körledare Micaela för hennes positiva engagemang med oss.

Sångfåglarna

...till PRO Forsbacka för en oförglömlig dag med utflykt i buss med alla oss 80-åringar. Fredriksskans, Engeltofta, Engesberg, Bönan, Utvalnäs, Alderholmen, gasklockorna, Briggen Gerda och Konserthuset. Tack också till chauffören Leif från VS-trafik som guidade oss fint hela vägen.

Resenärerna

...till arbetsförmedlingen i Sandviken för all tröst, hjälp och stöd under en svår tid.

Yvonne L

... till Morgan Andersson för all hjälp och service utöver vad ”plikten” kräver. Du är guld värd.

Imanda och Thor Agerteg

...till Caravan Club i Ockelbo för ett vänligt bemötande när vi hade släktträff. Det blev en lyckad helg med alla kolbullar.

Från oss alla

...till Eivor och Sigrid för den trevliga resan till Söderfors, Gysinge och Torsåker 14 maj. Jag tror att jag gör mig till tolk för alla resenärer.

Gunnel

Mer läsning

Annons