Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till tidningsbuden...

...till er tidningsbud som orkar trotsa vädrets makter med stormstyrka, snöyra och hala vägar. Tack vare er kom tidningen i min brevlåda även i dag. Ni är beundransvärda. Tack vare er måste även vi prenumeranter ut och få en morgonpromenad och trotsa väderleken.
Siv i Långsand

...till Sandra Brander, elev vid Vasaskolans cirkusutbildning förra året, som utnämnts till kranskulla i Vasaloppet 2009. Lycka till önskar alla på Vasaskolan, ledningen, personalen och eleverna.

...till de företag som skänkt material så att vi har kunnat göra lite roligt på vår gård.

...till Helena E, Gunilla W samt Thony E på Tullbomsgården i Gävle. Ni bakar, fixar mackor och kaffe, städar och håller snyggt. Vi gillar er!

...till kvinnan på Postterminalen, Marielund, som på ett så förtjänstfullt sätt expedierade mig torsdag eftermiddag 18 september. Så ska det vara!

...till Elis, Marie och Börje som följde mig hem från Hälsinge gille, det kändes så tryggt. De hjälpte oss även att bli av med mammas bord. Tack för att ni finns och för omtanken.

...till Hans, Anne, Tina Hansson och alla människor som kom till invigningen av Johan Thunberg-rummet.Tack för er fantastiska trevliga dag i Älvkarleby.

...till Inga och Thure för sällskap till Åmots kyrka och fin avslutning på kvällen.