Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till tjejen...

...till tjejen som kände halkan och hästköraren som hjälpte mig upp när jag halkat på övergångsstället över Idrottsvägen i Stigslund. Han körde mig hem till Furumovägen.
En med ryggbesvär

Annons

...till alla kända och okända som stannade och kollade att jag var okej i tisdags kväll när jag hade ”friluftsparkerat” längs 272:an. Tack Jeanette som lyste upp och höll mig sällskap och tack Pelle som var beredd med en traktor. Någon höll nog sin hand över mig?

...till hemtjänstpersonalen från Förenade Care Söder, som varit till stor glädje och trygghet för Ragnar. Han uppskattade verkligen era besök och såg er alla som sina vänner!

...till Hamrånge hälso- central och hemtjänsten i Norrsundet för god omvårdnad och hjälp.

...till Fredrik Johansson, fastighetsskötare hos Gavlegårdarna. Du är helt enastående; duktig, kunnig, trevlig och tillmötesgående och uträttar allt väldigt snabbt och till mer än full belåtenhet. Hoppas vi får ha dig kvar och att dina chefer förstår att uppskatta dig och ditt arbete.

...till dig ärliga person som lämnade in min plånbok i kassan när jag hade lagt den i från mig på Coop Norrsundet.

...till alla sköterskor som arbetade under julhelgen på lungavdelningen. Ni var helt underbara. Vilken julstämning när ni kom till oss patienter som tomtenissar med jättegod julmat samt god omsorg.

Mer läsning

Annons