Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till tjejen jag möter varje helgmorgon

Annons

...till tjejen som jag möter nästan varje lördags- och söndagsmorgon på Hälsans stig när jag är ute och går med min schäfer. Du förgyller min dag. Arbetarbladet har mitt nummer, hör av dig!

...till Jenny med personal på Jennys hund & katt i Valbo. Man blir alltid trevligt bemött i er butik.

...till Maggan och Nisse för en trevlig grillafton. Laxen och annat var jättegott och sällskapet var kanontrevligt.

...till min handläggare Marie Möllebo på försäkringskassan för att du är så förstående och hjälpsam. Även till min läkare på Valbo Hc Anna Sjöland-Sundin. Du har hjälpt mig så otroligt mycket med allt under en lång tid. Utan er två hade jag inte varit där jag är i dag!

...till Majvor Rossander i Bergby för allt som du gör för oss. Tack också för den trevliga resan till Leksand sommarland. Vad gjorde vi utan dig?

...till Vinnersjöborna, som har hjälpt mig få tillbaka min cykel som blev stulen utanför Ica; Bengt Lindqvist, Mona och Bengt Nordström och Monica och Ingvar Hedqvist, som hittade den i skogen och tog den med hem till sig.

...till Tano på VR Resebyrå samt guiden Ingalill för en bra genomförd resa (Brokrysset). Tano både skötte ratten och underhöll med sång och vitsar på ett lugnt och trivsamt sätt och Ingalill kontrade fint med vitsar och guidning. En bra resa.

...till Birgit Sjöberg i Åbyn för en härlig morgon i svampskogen, gott fika och en titt på mattor.

Mer läsning

Annons