Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till tjejerna på HSB service,

Annons

...till tjejerna på HSB service, som jobbar så fantastiskt bra med gräsmattorna och skötsel av vårt bostadsområde på Primulavägen!

Tacksamma boende

...till Ove och Linnéa Nordström för att vi fick tillbringa en upplevelserik vecka med er när mamma och pappa var tvungna att jobba.

Martin och Joel

...till arrangörerna av ÄIK:S 90-årsjubileumsfest. Det var mycket trevligt!

Vi som var där och hade roligt

...till den underbara man utanför Hang loose lördag 15 augusti som lät oss åka taxi med dig till Bomhus och sedan till Andersberg. Finns inte många människor som du!

Du vet vilka

...till mina goa vänner Astrid Jansson och Susanne Eriksson som i hemlighet fixade en eftermiddag med shopping och sedan en underbar middag på Helt enkelt. Ni är två solstrålar.

Hon som va’ med     

...till min snälla granne Tomas för att han tog med mig på ett spännande och roligt fiskeäventyr! Jag glömmer aldrig sjukilos-gäddan.

Jesper

...till Heimo som hjälpte oss att fixa telefonen i Storvik. Det är tur att det finns snälla människor som offrar sina söndagar för att hjälpa dem som är i nöd. Allt fungerar nu tack vare dig.

Malin och Kicki

...till alla vikarier som har arbetat på Ängsbackens äldreboende i sommar. Ni är välkomna tillbaka nästa år. Även till all övrig personal på Ängsbacken för ett gott samarbete under året.

Monika

...till Sandvikens kommun som har haft mycket fina och välskötta rondeller hela sommaren utan att ha betalat dyra pengar för fula konstverk.

Maria F

...till Ulla-Britt, Kerstin, Karin och Olle SPRF för den trevliga och mysiga surströmmingsfest ni ordnat.

Surströmmings- och sillätarna

...till världens snällaste granne Petra Wåhlstedt i Hamrångefjärden för att du tog dig an att kapa ner den stora spindelbebodda busken på min tomt. Själv vågade jag inte.

Johanna

...till Nina Göransson på Västanå i Älvkarleby, för ett bra ridläger och för att tjejerna hade så roligt.

Frida och Favorit

...till Jessika Lejdström med sällskap, som stoppade våra hästar Lillefot och Ninni på väg 68 och väntade tills vi kunde komma och leda hem dem. Vi är oerhört tacksamma. Även till Marianne som hjälpte oss att leda hem våra hästar när de hade rymt på natten.

Familjen Embretsén-Larsson

...till Gull-Britt på Konsum Storvik, för fin service när du ringde oss när köttfärsen kom.

Vi kommer tillbaka

...till personalen på Rosengården i Sandviken för kärleksfull omvårdnad om Astrid Brink.

Knut och Maj-Britt Wallström

Mer läsning

Annons