Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

...till tomten i Järbo

...till tomten som finns i Järbo! Tack för att du kom smygande till Tallkottens förskola! Kikade i fönstren och vinkade till oss, det var så spännande!

...till all personal på Ica Bergby, men särskild ros till Magnus, Anna och Elsie, för all hjälp när jag har strulat.

...till Stefan Troeng, som hjälpte mig att beställa julklappen! God vilja och serviceinriktad, du är verkligen rätt man på rätt plats!

...och tack till alla medverkande vid Hille församlings julfest 18 december, god mat, trevlig underhållning med sång, musik, julspel och tomte. Ett fint julminne 2008.

...till Bo Bergström och Atso Säkimäke som med kort varsel spelade på Spelmannens grötfest 9 december.

...till Mia Vängelin och hennes ungdomskörer. Det var så härligt att se och höra er sjunga. Ni spred glädje över oss.

...till cittragänget från Hofors som spelade och sjöng in julen för oss. Ros till jultomten som kom och överraskade med julklappar redan 17 december.

...till Carin, Mia och Sven som höll en sådan fin julbön på Spelmannen på julafton.

...till Mait och Frode för de är guld värda och världens bästa och snällaste människor.

...till Lennart Jansson Skutskär, Taxi Stor&Liten, för att det fortfarande finns sådana hjälpsamma människor som du, samt att det var en mycket trivsam resa in till stan. Men framför allt för den extra hjälp som du erbjöd dig att ställa upp med.

...till mannen som 30 december tog hand om min plånbok i biosalong fyra. Skönt att det finns ärliga människor med ögonen på skaft.

...till avdelning 111B på Gävle sjukhus, för den fantastiska vård som jag har fått. Ni är helt underbara.

...till den vänliga person som hittade min mobil på Maxi Icas parkering nyårsafton vid lunchtid. Stort tack för att du gjorde dig besvär med att lämna in den.

...till Tomas och Lena i Tvea för den mycket trevliga grötstunden i stallet på julaftonsmorgonen.