Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till toppentjejerna Sanna och Zara

Annons

...på Sannas gardiner för de lärorika och trivsamma månader jag hade hos er under min så kallade arbetsträning. Kramar till er.

Siwan

...till Petra och Anette som fixade en riktig höjdarjulfest på TTC. Allt välordnat och jättetrevligt med en stor överraskning; Gävles lucia kom till vår lilla firma! Festen varade i åtta timmar, ingen ville egentligen gå hem! Så ska en firmafest vara!

Personalen på TTC Truck Trailer Center AB

...till Ida på service- avdelningen, Mediamarkt, som med ett otroligt gulligt bemötande köpte tillbaka vår trasiga kamera och tog sig tid att visa oss andra alternativ, vi blev supernöjda och kommer definitivt tillbaka tack vare dig.

Vi som inte är allt för tekniska

...till Anna-Stina Grönberg för din fina insats med alla körer och allt luciafirande med alla barn. Sång och musik gläder alla i höstmörkret.

Konsummedlem

...till alla frivilliga som hjälper våra boende på Kristinelund och förgyller deras tillvaro med sång, musik och mycket annat under året. Hoppas ni orkar länge till.

Maj, Kerstin och Pia

...till Hofors PRO:s utmärkta festkomittéer i kören och gympa- gruppen.

Måndags-och torsdagsgrupperna

...till polisman Pettri Peltonen med fru, Sören Lindkvist-Born, Hofors, för skjutsen ned av Ronny Holm (pappa till Alexandra och Linus svärfar) samt personal inom 112, räddningstjänsten, brandkåren, ambulans och polis som så snabbt var på plats vid bilkrocken Berg–Torsåkerskorsningen/väg 68, i onsdags kväll 9 december, spärrade av alla ut- och infarter samt hjälpte min dotter Alexandra Nyman (som fick klippas loss) och min svärson Linus Nyman vid olyckstillfället!
Även till den unga polisen (Thomas?) för det fina omhändertagandet och omtanke om mig, anhörig, som chockad kom till platsen strax efteråt! Kändes skönt att veta att min dotter och svärson var i så goda händer. Även till ”bärgaren” som forslade hem det som blev kvar av den totalkvaddade bilen.
Ros även till Stefan, Carina och Malin Lindqvist, LarsPersGården-Gustafsberg, Torsåker som erbjöd sig direkt att ta hand om parets hästar. Ni är alla guld värda för oss!
Även till läkare, sköterskor, röntgenpersonal samt övrig personal på Traumaenheten, akuten i Gävle, för all den fina, snabba hjälp min dotter och svärson, Alexandra och Linus Nyman fick. Glad att ni finns och ni gör ett fantastiskt arbete, ni är guld värda!
Speciellt tack till sköterskan Sandra.
Tills sist en ros till alla andra som hört av sig med omtanke och blommor till
Alexandra och Linus.
Mamma och svärmor Helle Eriksson, Hofors

Mer läsning

Annons