Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Torsåkers IF...

Annons

...till Torsåkers IF P11 som deltog i Pepes cup i Vansbro. Trots att regnet tidvis stod som spön i backen kämpade de på och hade roligt hela helgen. Det är laganda på hög nivå. Ett extra stort tack till våra duktiga ledare, utan er skulle detta inte kunna genomföras. Ni är guld värda för våra killar, vi hoppas på en ny cup nästa år, vi föräldrar har haft lika roligt som ungarna.

...till trubaduren Johan Nilsson som underhöll oss på midsommarafton på logen i Bro.

...till Cristina och Lars Östlin med medarrangörer som ordnade en trevlig kvartersfest för oss, lördagen 28 juni, med god mat och fin musik med Lasse Andersson. En ros även till bagerskan.

...till min vän Jenny Marcusson, Valbo, som har varit min trogna vän i nio år nu, i ur skur, glädje och sorg.

...till tjejen som ofta stod i kassan på Röda korset. Du brukade ha hästsvans, lätt rött hår, och var alltid trevlig och pratglad. Hoppas att du kommer tillbaka till Röda Korset i Bomhus.

...till Eje och Gunnel som fixade till en trevlig midsommarfest i Furuvik på Bredviksvägen. Till Peter som fixade tält, bord och stolar.

...till alla som ställde upp under Peace and Love-festivalen. Bra jobbat!

...till Åsa, Eva, Sylvia och Britt-Marie på Hemlingby-skola, röda huset. Tack för att ni har tagit hand om oss.

...till ledarna i Brynäs IF fotboll P96, Torbjörn Lövgren, Håkan Nilsson och Conny Asklöf, för all tid, omsorg, kraft och energi ni lägger ner på våra pojkar. Ni utvecklar dem inte bara som fotbollspelare utan också som medspelare, kompisar och medmänniskor. Ni gör en fantastisk insats som ledare och goda förebilder.

...till Janne, kyrkogårdsansvarig på Österheds Kyrkogård i Hamrånge, för din hjälp med våra föräldrars grav.

Mer läsning

Annons