Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Ulrika Lundström

Annons

...till Ulrika Lundström med flera för mycket bra stöd och vägledning under min sjukskrivningsperiod.

...till er som solat och bastat i vårt bostadsområde och för allt jag fick när jag slutade.

...till den underbara personal som finns på strokeavdelningen 109, Gävle sjukhus, för mycket god omvårdnad av vår kära Margareta Melkersson.

...till alla systrar i damlogen Livheim. Hoppas ni hade lika roligt som jag. Ros även till Ove Höglund som alltid ställer upp och skjutsar mig.

...vill jag ge till Fixar-Malte som både klippt gräset och krattat löv.

...till tjejen och mannen med traktor som hjälpte mig när jag kört av vägen vid avfarten mot Torsåker söndagen 8 februari. Det skulle finnas fler som er. Rosor till er båda och alla som stannade och erbjöd sin hjälp.

...till Bernt och Sören på Fjärran Höjderbadet för ert fantastiska värdskap under den härliga kvällen bland salt och honung!

Era vänner från Värdskapskursen

...till alla stavgångare och till Anders och Ove som spelar opp till allsång på wesslandia efteråt. Vilken enorm glädje det ges. Det värmer verkligen.

...till doktor Eva Berggren med personal på familjeläkarjouren, lördagen 7 februari som med trevligt bemötande och van hand, sydde fem stygn i pekfingret på min son, då han med ovan hand skulle öppna en färgburk.

...till Jerry på VS Trafik som så snällt skjutsade oss hem från Tierp!

...till Hans-Erik för SAIK-tröjan.

...till HSB:s energi- ingenjör Bengt Olsson, för ditt enorma arbete med vår energideklaration. Du har gjort ett mycket bra jobb. Tack så mycket för ditt engagemang och samarbete.

...till årskurs 6 på Sörgärdets skola som ordnade ett mycket proffsigt Champion 2009 för skolkompisarna.

...till barnmorskan Liselott Sandström och undersköterskan Anna Hedberg på förlossningen som 7 februari hjälpte vår Hannah till världen.

Även en ros till Eva Åström på operation samt övrig personal.

...till BIG-gruppen på Lillhagsskolans högstadium. För att ni ordnade ett Allahjärtans-disko för sexårs till treorna. Vi hade jätteroligt.

...till sambandsgruppen i Gävle kortvågs- amatörer, SK3GK, som gör ett hästjobb på och inför våra sambandsuppdrag med tidig morgon och sen kväll utan gnäll.Ni gör jobbet enkelt för oss och tillsammans gör vi rallytävlingarna säkrare!

...till styrelsen för IOGT-NTO 558, Hofors som delade ut rosor till de kvinnliga deltagarna på årsmötet 14 februari (Alla hjärtans dag). Det värmde i vinterkylan.

...till våra underbart sköna grannar ”Fjusse” och ”Bet” med barn och hundar på Vretasvägen 21F i Valbo för ett jättetrevligt kalas i lördags kväll med god mat och dryck.

...till personalen på onkolog-cytostatikamottagningen, strålbehandlingsmottagningen, avdelning 17, palliativa teamet och avdelning 111 A för vänligt bemötande och den fina vård Leonard (Lennart) Wiklund fick ända till sista tiden i livet.

Mer läsning

Annons