Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till ungdomarna i ESFT3

...till ungdomarna på ESFT3 Sandviken som arrangerade en fantastisk filmfestival på Spegeln. Rosor också till alla filmskapande ungdomar, ni är toppen! Jätteroligt att få ta del av era filmer.

Anna-Karin

Annons

 

...till Sanna Lindström, ungdomsdomare i fotboll, som i matchen mellan Hagaström och Huge avvisade en ledare bort från bänken efter många högljudda protester angående domarnas bedömning. Vi kan alla göra felbedömningar men jag är säker på att de gör sitt bästa. Rosor till alla ungdomar som ställer upp som domare i alla föreningar.

...till eleverna på Borgarskolans fordonstekniska linje samt till deras lärare Eje Lundqvist. Tack för ett fantastiskt bra arbete med våra gamla bilar.

GKD och HYW

...till toppenpersonalen på Kristinelundsgården avdelning 2. En speciell ros till Rose-Marie för allt fixande och donande med hörapparaten. Glad midsommar till er alla !

Rolf W och barnen

...till fiskarna Håkan och Rolf i Gåsholma som tog med SFK Sågkrokens juniorer för att se när laxfällorna vittjades.

Juniorerna

...till Rädda Barnens handarbetsgrupp som varje vecka under hela året har träffats för att framställa sina fantastiska arbeten som kommer att säljas och lottas ut på Rädda Barnens höstmässa.

Rädda Barnens styrelse

...till alla glada deltagare vid vår gemensamma sommarfest på Järbo Hembygdsgård – en härligt solig dag.

Åsgården och Ovansjögården

...till projektledare, samtalsledare och tjejer som träffats i Rädda Barnens Ellengrupper. Bra gjort av er alla. Trevlig sommar!

Rädda Barnens styrelse

Mer läsning

Annons