Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till ungdomarna på Helges

Annons

...till var och en av de duktiga ungdomar från Helges som uppträdde på PRO Strömsbros månadsmöte. Ni gav oss alla som var där en oförglömlig eftermiddag i sångens tecken. Man blir glad ända in i själen av att se och höra dessa fina duktiga ungdomar. Ni ger framtidshopp. Lycka till i fortsättningen!
Doris

...till Karita som ordnade en trevlig födelsedag till sin mor Toini och samtidigt bjöd de boende och personal på vackra och goda tårtor
Hantverkarns boende
och personal

...till Janet på Resias kontor i Gävle för den otroligt bra hjälpen med vår tre månaders resa till Thailand i vinter. Du är en ängel och vi hade inte klarat det utan dig.
Två vilsna grabbar

...till Järnvägsmuseet som bjöd 15 kinesiska högskolestudenter på en mycket uppskattad guidning och till den proffsiga guiden Helena Berg som beskrev den historiska utvecklingen i Sverige. I Kina var kejsaren emot ångdrivna tåg, berättade ungdomarna, för han trodde att de med sin hiskliga fart skulle väcka upp de döda.
Barbro Sollbe

...till Tina Wahlborg för att du finns här för mig.
Hans

...till de kunniga och duktiga sjukgymnasterna Stefan och Roger på Hofors HC. Utan er hjälp skulle jag inte klara av att jobba. Tack för att ni finns och för all hjälp ni ger både mig och många med mig. Jag önskar er allt gott.
Heidi

...till äldreboendet Bysjöstrand i Ockelbo som tog hand om vår mamma Ingrid Bergqvist. Det finns de som gör sitt jobb, sedan finns det ”guldkornen” som gör det lilla extra som har så stor betydelse. De som vi vill ska ta hand om oss. Även till hemtjänsten i Ockelbo som också har sina ”guldkorn”.
Anna-Lena, Ann-Sofie,
Anders och Ann-Christine

...till Sara på begravningsbyrån i Ockelbo, kyrkoherde Stefan som gjorde en svår stund till ett ljust minne och Moa för den vackra sången.
Anna-Lena, Ann-Sofie,
Anders och Ann-Christine


...till njurmottagningen på Gävle sjukhus för ert varma omhändertagande av Ingrid Bergqvist.
Anna-Lena, Ann-Sofie,
Anders och Ann-Christine

...till två briljanta damer som hjälpte mig upp när jag hade ramlat med cykeln vid Staffans kiosk i Skutskär.
HK

...till Ann Helen Dalqvist, som fixade en kväll med dryck och tilltugg och en ros till var och en för 30-årig vänskap. Kvällen avslutades på Libanesen där vi serverades god mat.
Cirkelgänget genom Sylvia

...till Svenska kyrkan i Hille och Hille diabetesförening samt till alla medverkande som gjorde höstfesten så trevlig.
Församlingsborna

...till alla städerskor, ni gör ett toppenjobb. Skulle inte vi finnas, hur skulle det då se ut.
En som försöker

... till Dennis Larsson och Linnea Thorell för all hjälp med skjuts och hjälp med Sotis.
Malin och Sotis

...till familjen Janne Wessling och Tine Björk i Västanbyn för er insats och hjälp att återfå min katt Sotis. Tänk om alla var som ni. Ni är underbara.
Malin och Sotis

...till alla barnen på Alborga skola, föräldrar, ”Lurvas”, skolans personal, inte minst er på förskolan där trygg och positiv energi ges och där jag fick tillfälle att vistas hos er den första tiden på skolan. Den blev lärorik.
Pensionären Arne Hemblom

...till Pukslagargårdens personal på Blåbär och Jordgubben för den roliga och lärorika tid jag varit hos er.
Ellinor Öberg
(Blåbär) med familj

...till er alla i Sandviken för all vänlighet jag mött sedan jag flyttade hit.
Före detta 08

...till May-Britt och Sigurd och kökspersonal som ordnade en sådan trevlig släktträff i Åmotsgården.
Vi som var där

...till er alla som under sommaren hjälpt till på olika sätt vid vårt sommarhem ”Paradiset” Ryggen. Ni har varit generösa och visat att DHR-andan fungerar alldeles utmärkt. En toppensommar, tack ska ni ha!
Ninni Paavola, ordförande i DHR
Hofors Torsåkersavdelningen

...till dem som ordnar alla vackra blomsterarrangemang i Sanviken. Det är fantastiskt fint!
Ögongodis

...till läkaren Mats Hjelm, Andersbergs hälsoocentral i Gävle. Underbar, professionell, lugn och absolut den bästa läkaren i detta universum.
Siwan Bergström
och Anders Lindmark


...till jobbcoach Eva Hugg och Henrik Olsson på Arbetsförmedligen för vänligt och personligt bemötande! Det behövs sådana som ni för att få hjälp. Rätt man och rätt kvinna för mig.
Yvette

...till Egon som hjälpte mig att bygga färdigt och för alla upplyftande samtal vilka i sanning har skänkt mig goda stunder, evigt tacksam.
” Pastorn”

Mer läsning

Annons