Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till vår egen lilla Hollywoodfru,

Annons

...till vår egen lilla Hollywoodfru,

med allt du måste ta itu,

Att du orken har,

till alla oss envar

Trots gnissel och gnassel,

ser du ändå inget trassel

Vi vill dig inte mista,

du är alltid nummer ett på vår lista.

PS-gruppen

...till Ovansjö församling med tack för arrangemanget med Magda Eggens för Hedängsskolans nionde- klassare och till kyrkoherden som åkte till Stockholm, hämtade Magda och körde henne hem igen.

Församlingsbo

...till Nils Erik Nyberg i ishallen i Valbo som på bästa sätt hjälpte till då vi i tisdags på friåkningstid stod med ledsna barn som ville åka skridskor men isen var för tunn. Tänk om alla var så hjälpsamma.

Förtvivlade mammor och ledsna barn

...till distriktssköterskan Eva-Marie och praktikanten Robert i Storvik, kvälls/nattpatrullen och palliativa teamet för all stöd och hjälp vid Göran Lindhs sjukdom och bortgång. Tack för allt. Ni har varit guld värda!

Familjen Stjernström/Lindh

...till Ovansjö församling som gör det möjligt för personal att åka till vänförsamlingen i Siluté, Litauen, med kläder, gåvor och julklappar varje år. Varma tankar till alla i församlingen som skänker julklappar till barnen.

Församlingsbo

...till er alla på ortopedmottagningen, alltid vänliga och hjälpsamma när man behöver hjälp. Till Björn Sandström med team som opererade mitt knä 23 oktober. Underbar stämning före operationen, ni var toppen. Även till alla änglar på UVA, ni såg till att jag mådde bra efter operationen.

Sirpa

Mer läsning

Annons