Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till våra duktiga sommarvikarier...

Annons

...till våra duktiga sommarvikarier på Vallongården 3, L och J. Välkomna tillbaka.

...till personalen på Flemminggatans yngreboende, ni är toppen.

...till Peter Friberg som rustat mitt radhus så otroligt fint.

...till arrangörerna bakom en jättetrevlig surströmmingsfest i Silverbäckarna med dragspel och mycket gott.

...till paret Wilhelmsson, Hemlingby och till Carin i GOK-stugan som hjälpte mig när jag skadat min fot illa och inte kunde gå. För att ni fanns där och utan tvekan ställde upp, för er omtanke och värme,

...till Tony Kalliokoski på Kompassen i Gävle. Av alla terapeuter jag träffat är du den mest engagerade och den enda som fått mig att verkligen lyssna. Tack för allt stöd i min nykterhet!

...till Kjell johansson på vretasvägen i Valbo som hjälpte mig att ringa mamma när jag cyklade omkull och fick åka ambulans.

...till alla våra duktiga,glada och empatiska tjejer som har jobbat hos oss på Ängsbacken avdelning Safiren i sommar. Ni har varit enorma allihopa. Hoppas att vi ses nästa år igen.

...till den kvinnliga expedit hos Clas Ohlson i Gävle som visade så fantastisk fin kundservice. Du ordnade så att jag fick en ny avluftningsskruv till min vattenpump i sommarstugan direkt hem i brevlådan.

...till Milla och Niklas som tog ut oss på en hemlig lunch till Axmar brygga. Vi blev verkligen överraskade. Tack för att ni finns.

...till personalen på Solgläntan i Österfärnebo för en trevlig nästan myggfri grillkväll, med frågerunda och lotteri. Det var verkligen uppskattat av alla som var där.

...till Lena på Ticket i Gävle för superbara service!

...till ”Markhedens” trevliga 40-årsjubileum 28 augusti och stort tack för den goda maten, Agneta och Helena!

...till alla som utan tvekan ställde upp och hjälpte till när jag ramlade på rulltrappan på Ikea, Valbo.

...till Karin Reneland för din insändare om bussarna Forsbacka–Gävle. Hoppas vi får se och höra dig 1 september på Knoppen.

...till alla härliga människor som dansat på Tors Loge i Torsåker i sommar, till arrangörerna, till vakterna och till Tommy för alla danserna.

...till alla vikarier som jobbat på hemtjänsten Nordost-Västra i sommar. Ni är guld värda.

...till Kurt och Ingela, Jimmy och alla ni andra som var med och fixade till badbryggan vid Torshytte Dammsjö i sommar så att den blev mycket trevligare och framförallt mycket barnvänligare. Vi är många som har haft glädje av ert slit.

...till Mats Öhman, Bilmetro. En bilförsäljare med stort hjärta. Tack för din hjälp.

...till läkare och sköterskor på avdelning 105, Gävle sjukhus för all den vård jag fick under veckorna 26 till 30.

...till den snälle mannen som 26 augusti hittade och lämnade in våra nyinköpta kassar som vi glömt i kundvagnen på parkeringen utanför Valbo köpcentrum!

...till alla våra suveräna sommarvikarier som kämpat denna sommar så vi kunnat vara lediga! Ni är guld värda! Välkomna tillbaka!

...till alla vikarier och ordinarie personal som har gjort ett fantastiskt jobb under sommaren i Hofors hemtjänst. Med er välvilja och engagemang har vi andra fått turas om att njuta av vår ledighet. En extra ros till Camilla Svanberg som har fått tagit ett mycket stort ansvar under sommare. Tack för samarbetet!

...till Lotta och Janne Eliasson för den härliga kick-off vi hade hos er i Långsand 21 augusti med god mat, tunnbrödbakning, glada skratt och avslappning. Ni gjorde dagen till en toppendag.

...till Marie Nyman på parkenheten Hofors, som alltid tar sig tid, lyssnar och bryr sig om vårt samhälle och får saker att ske! Stort tack också till de tjejer och killar som utför arbetet ute. Det blev så vackert vid kanalen när vattnet kom fram. Det blev både säkrare vid trafikövergången samt lättare att fiska för barnen efter kanalkanten.

...till ungdomarna i en blå Passat som 27 augusti kom som två räddande änglar och bogserade undan min Golf från trafikerad väg mitt under Riks 80 i Valbo när den vägrade starta efter att den lagt av. Hur gulliga som helst ställde de upp och skjutsade mig sedan till Gävle och mitt arbete.Tusen tack kommer aldrig glömma er. Hoppas det är min tur att hjälpa någon nästa gång.

...till Christer Wallkvist DTU för kanonbra service med våran blandare i badrummet.

till Anso som promenerat med mina hundar nu när inte jag kan.

...till Ulf Carlsson som tagit oss med på allsångs-kvällarna på Laxön.

...till ordinarie personal och våra semestervikarier på Tallmovägen 4 och 6, natten Tallmon och Vallvägen för en väl genomförd sommar. Ni har gjort ett fantastiskt arbete!

Mer läsning

Annons