Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till vårdapparaten...

...till vår fantastiska vårdapparat som under stor dramatik för mig och min familj måndag 18 augusti såg till att jag snabbt fick rätt vård! Vi är oerhört tacksamma och imponerade och vill rikta ett stort tack till er alla; Bomhus HC, ambulanstjejerna, personalen på akuten, avdelning HIA (Thomas O, Nina, Lotta med flera.) samt de andra änglarna som jag glömt namnen på. Tack! Pär L med familj

Annons

...till Olle Derfèr för allt stöd med telefon och besök i min stora sorg efter min käre makes bortgång. Tack för att du bryr dig om mig.

Elna

...till Tina på Strömsbro hälsocentral samt palliativa teamet med Anders Widman för omsorgen och hjälpen med mamma.

Erik med döttrar

...till personalen på område centrum på Sandvikenhus för er hjälp och omtänksamhet om Anders och för ert snabba agerande.

Anhöriga

...alla Röda Korsare från Geflekretsen och även Anders Malm som ordnade en sådan fin och trevlig endagsresa till Stockholm för oss resenärer.

Genom Ingrid och Kristina

...till Elsie-Britt Larsson, Carl-Theodor Runnbeck, Marianne Sjöberg, Åke Blom och Roland Johansson för trevliga allsångskvällar på Plangården i sommar.

David Wiklund

...till Birgit, Maria, Ingela, Lena W, Oje och Zebbe för er hjälp att locka in hunden Oden måndag 11 augusti. Tack vare ert engagemang denna dag lyckades vi till slut. Även ros till polisen Nordén, familjen Gustavsson och övriga vänner och övriga Hoforsbor som ställt upp.

Göran Larsson

...till ”vaktmästarvikarien” Magdalena hos Gavlegårdarna i Hedesunda för att hon är så duktig och tillmötesgående och försöker fixa allt till det bästa.

Tacksam hyresgäst på Norra Stiftelsevägen 10

Annons